İbrahim Tatlıses’ten Mehmet Ali Erbil’e; Benden önce evlenemezsin

Mehmet Ali Erbil, 5 aydır ilişki yaşadığı kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle evlenmeye karar verdi.

İbrahim Tatlıses’ten Mehmet Ali Erbil’e; Benden önce evlenemezsin

Yakın arkadaşının evlenmesine karşı olan İbrahim Tatlıses "Benden önce evlenemezsin" ifadelerini kullandı. 66 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil, 5 aydır aşk yaşadığı 26 yaşındaki Gülseren Ceylan'a evlenme teklifi etti. Yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'in 6. defa nikah masasına oturmaya hazırlandığını öğrenen İbrahim Tatlıses ise "Benden önce olmaz" diyerek tepki gösterdi.

ibrahim-tatlisesten-mehmet-ali-erbile-benden-once-evlenemzssin.jpg

BİZİ BUNDAN SONRA ONLAR SEÇECEK

Sevgilisiyle objektif karşısına geçerek soruları cevaplayan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, İbrahim Tatlıses ile arasında geçen telefon diyaloğunu anlattı. İbrahim Tatlıses'in kendisine bir şart koyduğunu söyleyen Mehmet Ali Erbil, "İbrahim beni aradı. Sakın benden önce evlenme dedi. Bir tek ondan tepki oldu, benden önce evlenemezsin diye. Bizi bundan sonra onlar seçecek, biz daha seçemeyiz' dedi. Bizler biraz daha unu elemiş insanlarız" ifadelerini kullandı. Kız arkadaşıyla mutlu bir birliktelik yaşadığını söyleyen Mehmet Ali Erbil, "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna da "Olursa evlilik çocuk düşünüyoruz. Al Pacino'nun bile oldu 83 yaşında. Onun hiç çocuğu yok, niye olmasın ki?" Yanıtını verdi.

ibrahim-tatlisesten-mehmet-ali-erbile-benden-once-evlenemzssin-001.jpg

İBRAHİM TATLISES HAKKINDA

İbrahim Tatlıses, 1 Ocak 1952 yılında Şanlıurfda doğmuştur. Asıl ismi İbrahim Tatlı’dır. Küçük yaşta çalışmaya başladığından okula gidememiştir. 1976 yılında dışarıdan ilkokulu tamamlayıp Kilis'teki Kartalbey İlkokulu'ndan diplomasını almıştır. Sesinin güzel olması nedeniyle yöreye has sıra gecelerinde yetişmiştir. 15 yaşından itibaren amatör olarak Urfa'da, Elazığ'da ve çevre illerde bant doldurmaya başlamıştır.