İki model aynı rezidansta birkaç gün arayla ölü bulundu

Nikki Coats ve Maleesa Mooney adl iki model, Los Angeles'taki bir rezidansta birkaç gün arayla ölmüş halde bulundu.

İki model aynı rezidansta birkaç gün arayla ölü bulundu

Kızlarının bir seri katil tarafından öldürülmüş olma ihtimali üzerinde duran aileler, iki modelin de düşmanının olmadığını ve ölümlerinden kısa bir süre önce kendileriyle görüştüklerini ifade ettiler. Emniyet ekipleri, cinayetlerle ilgili soruşturmayı başlattı. Amerika Birleşik Devletleri Los Angeles'ta bir gökdelende bir kaç gün arayla Nikki Coats ve Maleesa Mooney adlı iki modelin cansız bedenlerine ulaşıldı. Evlatlarını kaybeden aileler, ölümlerde bir seri katil ihtimali olduğunu söylerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iki-model-ayni-rezidansta-birkac-gun-arayla-olu-bulundu.jpg

“DIŞARIDA BİR AVCI VAR”

Model Nichole “Nikki” Coats'un ailesine randevuya gideceğini söyledikten sonra kendisinden bir daha haber alınmadı. 10 Eylül tarihinde cesedi bir gökdelenin dairesinde bulundu. Polis, Coat'sın ölümünün doğal yollardan olmadığını ve ölümün şüpheli olduğunu bildirdi. Sadece iki gün sonra 31 yaşındaki model Maleesa Mooney, ailesi ile mesajlaştıktan sonra cesedi aynı evde ölmüş halde bulundu. Coats'un cesedini bulan teyzesi May Stevens, bir basın toplantısında "dışarıda bir avcı var" dedi, ancak yalnızca Mooney'nin ölümü resmi olarak cinayet olarak kabul gördü.

iki-model-ayni-rezidansta-birkac-gun-arayla-olu-bulundu-001.jpg

CESEDİ ZOR TEŞHİS ETTİLER

Modelin annesi Sharon Coats, "Bazı cevaplar istiyorum çünkü kızım gitti. Ve bu adil değil. Herkesin bunu ona kimin yaptığını bilmesini istiyorum. Gitmemeliydi" ifadelerini kullandı. Stevens, kendisi ve diğer korkulu aile üyelerinin cesedi parçalandığı için kızlarını zorla teşhis ettiklerini dile getirdi. Aile, kızlarının vücudunu keşfettiklerinde, onun olduğunu zar zor anlayabildiklerinin de altını çizdi. Coats'un annesi kızının düşmanı olmadığını ve arkadaşları ve topluluk tarafından sevildiğini sözlerine ekledi.