İrem Derici Harbiye konseri için servet harcadı

Güçlü sesi ve kendine has yorumuyla kendine hayran bırakan İrem Derici, Harbiye Açıkhava konseri için 3 milyon TL harcama yaptı.

İrem Derici Harbiye konseri için servet harcadı

16 kişilik orkestrası ve 20 dansçıdan oluşan güçlü ekibiyle sahneye alan İrem Derici'nin konserinde toplam 150 kişi görev aldı. Şarkıları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulan İrem Derici, 1 aydır hazırlık yaptığı Harbiye Açıkhava konserini geçtiğimiz akşam gerçekleştirdi. Konseri için çıtayı arşa çıkaran İrem Derici, 3 milyon TL masraf yaptı.

irem-derici-harbiye-konseri-icin-servet-harcadi.jpg

AYAKTA ALKIŞLANDI

16 kişilik dev orkestrası ve 20 dansçıdan oluşan ekibiyle sahne alan İrem Derici'nin konserinde toplam 150 kişi görev aldı. Marakeş, Amsterdam, İstanbul ve New York başlıklı dört aşamadan oluşan konserde her şehir için ayrı dekor, ışık ve kostümler olacak şekilde hazırlandı. İrem Derici sahnesine "Beton'un Yeri" ismini verdi. Bu sahnede ışık şovları ve şarkılarıyla müthiş bir atmosfer yaşatan İrem Derici hem görsel hem de işitsel anlamda Harbiye'de imza attı.

irem-derici-harbiye-konseri-icin-servet-harcadi-001.jpg

3 MİLYONLUK ŞOVUMUN ÖNÜNE GEÇEMEZSSİNİZ

İrem Derici, konserinin bir bölümünde de Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkıları akustik olarak seslendirdi. Art arda sevilen şarkılarını seslendirerek dans eden İrem Derici gecenin sonunda buüyük takdir topladı. Şarkı aralarında seyircisiyle sohbet eden İrem Derici'nin "Magazincilere bozuldum biraz. 'Neden bu kadar sık sevgili değiştiriyorsunuz?' diye sordular. Dedim ki bugün başka şeyler sorup benim 3 milyonluk sahne şovumun önüne geçemezsiniz. Hiç boşuna uğraşmayın. Az bile sevgili değiştiriyorum, herkes kendi hayatına baksın, 3 gün sonra yine aşık olurum kimseye de hesap vermem" ifadelerini kullandı.