Kanal D'de bir dizinin daha fişi çekildi! Sevilen dizi ekrana veda ediyor

Yaz aylarında ekranları süsleyen dizilerden peş peşe final haberleri gelmeye devam ediyor. Bu defa final haberini duyuran Kanal D oldu. Sevilen dizinin fişi çekildi final tarihi açıklandı.

Kanal D'de bir dizinin daha fişi çekildi! Sevilen dizi ekrana veda ediyor

Televizyon ekranlarında her yıl onlarca dizi izleyici karşısına çıkıyor. Özellikle yaz aylarında ekrana gelen diziler sezon dizilerinin başlamasıyla birlikte adeta sapır sapır dökülüyor. Son günlerde kanallardan peş peşe final haberleri gelirken o kervana Kanal d'de eklendi. Kanal d'de Yaz dizisi olarak başlayan bir dizi daha ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Final tarihi ve kararı açıklandı.

KANAL D'DEN FİNAL KARARI GELDİ

Yaz aylarında televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkan bir diziden daha final haber geldi. Başrollerinde oldukça ünlü ve tanınmış isimlerin yer aldığı Dönence dizisi ekrana veda edecek. Yaz aylarında İlk haftalarda büyük bir ilgiyle takip edilen dizi sezonun başlamasıyla birlikte sezon dizilerinin geri dönmesinin ardından reyting canavarına yenik düştü. Beklenen reytingi veremeyen dizi için kanal final kararı aldı.

DÖNENCE 14. BÖLÜMÜNDE EKRANA VEDA EDECEK

Başrollerinde Caner Topçu , Sümeyye Aydoğan, Emre Kınay, Ülkü Hilal Çiftçi, Atakan Hoşgören, O gün Kaptanoğlu, Didem İnselel ve Doğan Karakaş gibi isimlerin yer aldığı Dönence dizisi için final kararı verildi. Bu hafta 11. Bölümü ile ekrana gelen Dönence dizisi 14. Bölümde yani 3 hafta sonra ekrana veda edecek.