Kanser tedavisi gören Tanyeli Milano Fashion Week podyumunda yürüdü

Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli, sıfıra vurdurduğu saçıyla tüm kanser hastalarına moral olmak ve kansere dikkat çekmek adına, Milano Fashion Week'te podyumunda yürüdü.

Kanser tedavisi gören Tanyeli Milano Fashion Week podyumunda yürüdü

Tanyeli, İtalyan basınının odağı olmayı başardı. Bir süre önce pankreas kanserine yakalanan ve kemoterapi tedavisi görmeye başlayan oryantal Tanyeli, dünyanın en önemli moda organizasyonu olan Milano Fashion Week'te sahneye çıktı. Tüm kanser hastalarına moral olmak ve kansere dikkat çekmek adına podyumda yürüyen ünlü oryantal tüm dikkatleri üzerine topladı.

kanser-tedavisi-goren-tanyeli-milano-fashion-week-podyumunda-yurudu.jpg

DÜNYACA ÜNLÜ DANSÇI OLARAK ADLANDIRILDI

Bir süredir kanser hastalığıyla mücadele eden Tanyeli, tüm kanser hastalarına moral olmak ve kansere dikkat çekmek için özel olarak tasarlanan kırmızı kostüm ile Uluslararası 6. Moda haftası olan Milano Fashion Week'te podyumda yürüdü. Poyumda yürürken kapüşonun çıkardığı anda kazıttığı saçlarıyla podyumda dikkat çeken Tanyeli, İtalyanlardan büyük bir alkış topladı. Tanyeli İtalyan medyasına Lady Diana, Maradona, Madonna,Prenses Margaret, Morgan Freeman gibi dünyaca ünlü isimlere dans eden Türkiye'nin Dünyaca ünlü dans sanatçısı olarak takdim edildi.

kanser-tedavisi-goren-tanyeli-milano-fashion-week-podyumunda-yurudu-001.jpg

TANYELİ KİMDİR?

Kimlikteki adı Öznur Kral olan Tanyeli, İzmir'li ve 51 yaşındadır. Anne ve babası teyze çocukları olan Tanyeli’nin ailesi henüz o iki yaşında iken dağılmış ve çocukluk yıllarını Çocuk Esirgeme Kurumu’nda geçirmek zorunda kalmış. İlk evliliğini 14 yaşında yapan Tanyeli, 15 yaşında iken Taylan ismini verdiği oğlu dünyaya getirmiştir.