Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn ağızları açık bıraktı

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn, 20 metre uzunluğundaki tıra iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yüklediği anlar büyük şaşkınlık yarattı.

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn ağızları açık bıraktı

Kayda alınan o anları milyonlarca kişi şahit oldu. Yaşıtları oyuncakla oynarken kullandığı araçlar ile gündem olmaya devam eden 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu sefer de 20 metre uzunluğundaki tıra iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yükledi.

kenan-sofuoglunun-4-yasindaki-oglu-zayn-agizlari-acik-birakti.jpg

MİLYONLAR TARAFINDAN İZLENİYOR

Zayn’in, 20 metre uzunluğundaki tıra iki arazi aracı ve bir panelvan minibüsü yüklediği anlar sosyal medyada paylaşıldı. Zayn Sofuoğlu'nun sosyal medya hesabından 20 metre tır yüklendi hazır notuyla yapılan paylaşım ise kısa sürede 600 binin izlenmenin yanı sıra binlerce yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Minik çocuğun, boyundan büyük araçları adeta oyuncak bir araç gibi rahat kullanması insanları şoktan şoka sokuyor. Küçük Zayn'in kendinden büyük araçları çok rahat kullanabildiği video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki minik oğlu Zayn Sofuoğlu, asla sınır tanımıyor. Kullandığı araçlarla gündem olan ve yaşıtları oyuncaklarla oynarken pistin dumanını attıran Zayn'ı, dünya genelinde milyonlarca kullanıcı izliyor.

kenan-sofuoglunun-4-yasindaki-oglu-zayn-agizlari-acik-birakti-001.jpg

KENAN SOFUOĞLU KİMDİR?

Kenan Sofuoğlu 25 Temmuz 1983 tarihinde Akyazı, Sakarya'da dünyaya gelmiştir. Türk motosiklet yarışçısı ve AK Parti 27. dönem Milletvekili Kenan Sofuoğlu; motor tamircisi bir babanın en küçük oğlu olarak hayata gözlerini açmıştır.