Kızılcık Şerbeti Selin Türkmen yaş sorularına yanıt verdi! Kızılcık Şerbeti Çimen 44 yaşında zannedildi

Her Cuma ilgiyle izlenen yapımlar arasında yer alan Kızılcık Şerbeti’nin konusu kadar oyuncu kadrosu da en çok konuşulanlar arasında. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Selin Türkmen’in yaşı olay oldu.

Kızılcık Şerbeti Selin Türkmen yaş sorularına yanıt verdi! Kızılcık Şerbeti Çimen 44 yaşında zannedildi

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa’nın kız kardeşi Çimen karakterine hayat veren genç oyuncu Selin Türkmen’in yaşı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Selin Türkmen’in 1979 doğumlu ve 44 yaşında olduğuna dair iddialar çok konuşuldu. Türkmen’in 44 yaşında olduğuna dair iddialar sosyal medya kullanıcılarını şaşırtırken gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Genç oyuncu yaşı ile ilgili sorulara yanıt vererek işin aslını da açıklamış oldu.

SORU YAĞMURUNA TUTULDU

Show TV ekranlarında yayınlanan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Kızılcık Şerbeti dizisi her Cuma yepyeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. İzlenme rekorları kıran sevilen dizinin oyuncu kadrosunda yer alan genç oyuncu Selin Türkmen, yaşı ile gündeme geldi. Dizide Çimen karakterine hayat veren Selin Türkmen’in yaşının 44 olduğu iddia edildi. Kerimcan Durmaz’ın Kızılcık Şerbeti dizisini izlerken paylaştığı videoda ‘Dizideki Çimen gerçek hayatta 44 yaşındaymış!’ notunu düşmesi herkesi şaşırttı. Bunu duyan izleyiciler hemen Google’a ‘Selin Türkmen’ yazarak araştırma yapmaya başladı. Arama motorunda çıkan sonuçlarda 1979 yılı doğum tarihi çıkması üzerine ünlü oyuncu izleyiciler tarafından soru yağmuruna tutuldu.

kizilcik-serbeti-selin-turkmen-yas-sorularina-yanit-verdi-kizilcik-serbeti-cimen-44-yasinda-zannedildi.jpeg

AÇIKLAMA YAPTI

Gelen yoğun sorular ve sosyal medyadaki tartışmalar sonrasında açıklama yapan ünlü oyuncu Selin Türkmen, işin aslını anlattı. Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile yaş sorularına yanıt veren Türkmen, ‘1 Ağustos 2000 doğumluyum. 23 yaşındayım. İsim benzerliği nedeniyle arama motorunda hata olmuş.’ dedi.

kizilcik-serbeti-selin-turkmen-yas-sorularina-yanit-verdi-kizilcik-serbeti-cimen-44-yasinda-zannedildi.jpg