Kızılcık Şerbeti'ndeki Fatih karakteri için “Fatih’i tokatla” adında site açıldı

Başrol olduğu Kızılcık Şerbeti dizisinde bebeğinin velayetini zorla eşinden alan ve çeşitli oyunlar oynayan Fatih karakterine hayat veren Doğukan Güngör'e tepkiler çığ gibi büyüyor.

Kızılcık Şerbeti'ndeki Fatih karakteri için “Fatih’i tokatla” adında site açıldı

Dizideki rolünden ötürü linç edilen Doğukan Göngör için "Fatihi.tokatla.com" diye bir site açılması herkesde şaşkınlık yarattı. Bu durumdan tedirgin olan başarılı oyuncu, bu kadarını da beklemediğini söyledi. Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde başrollerden biri olan Doğukan Güngör, dizideki karakterinden dolayı tepkilerin odağı oldu. Dizide çocuğunun velayeti için eşine çeşitli oyunlar oynayan Fatih'i canlandıran Güngör için "Fatihi.tokatla.com" diye bir site açıldı. Siteyi gören Güngör ise büyük şok yaşadı.

kizilcik-serbetindeki-fatih-karakteri-icin-fatihi-tokatla-adinda-site-acildi.jpg

BU KADARINI BEKLEMİYORDUM

Doğukan Güngör'ün hayat verdiği Fatih eşi Doğa'nın (Sıla Türkoğlu) elinden çocuğunun velayetini zorla aldı ve eşini psikolojik sorunları olan biri gibi göstermek için büyük çaba sarfetti. Doğukan Güngör'ün Fatih rolü ise izleyicileri adeta sinir küpüne çevirdi. Oyuncuya tepki gösteren bir grup insan ise "Fatihi.tokatla.com" diye bir site açtı. Sitenin kendisine gönderilmesiyle neye uğradığını şaşıran yakışıklı oyuncu, "Bu kadarını beklemiyordum" şeklinde yorum yaptı.

kizilcik-serbetindeki-fatih-karakteri-icin-fatihi-tokatla-adinda-site-acildi-001.jpg

DOĞUKAN GÜNGÖR KİMDİR?

1 Temmuz 1996 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde okurken, okulun tiyatro kulübünde oyunculuğa başlamıştır. Harika Uygur’dan oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak “Meryem” dizisinde profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. Sonrasında Zümrüdüanka dizisinde Hamit karakterine hayat vermiştir. Dilber Ay Küçük Dev Kadın ve Her Şeye Rağmen filmlerinde rol almıştır. Şimdilerde ise Kızılcık Şerbeti Dizisinde Fatih karakterine hayat vermektedir.