Kuruluş Osman kadrosuna bomba bir transfer daha yapıldı

ATV’de 5 sezondan bu yana reyting rekorları kıran Kuruluş Osman yeni sezona da bomba gibi hazırlanıyor. Yeni sezon çekimleri başlayan diziye bir oyuncu daha dahil oldu.

Kuruluş Osman kadrosuna bomba bir transfer daha yapıldı

ATV’de başrolünde Burak Özçivit ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un rol aldığı Kuruluş Osman 5. sezon için geri sayım başladı. Geçtiğimiz hafta yeni sezon çekimlerinin başladığı da duyurulan dizinin kadrosu bu sezon da bomba gibi olacak. Her gün yeni bir oyuncu Kuruluş Osman kadrosuna katılıyor. Diziye son dahil olan isim ise Alsancak dizisi ile tanınan oyuncu Aybars Düzey oldu. Aybars Düzey, Kuruluş Osman dizisinde “Vasilis" karakterine hayat verecek.

Atv'de 5 sezondan bu yana reyting rekorları kırarak ekran yolculuğuna devam eden “Kuruluş Osman” dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Kuruluş Osman yeni sezon Ekim ayında izleyici ile buluşacak. geçtiğimiz hafta dizinin çekimleri başlarken kadroya da yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

AYBARS DÜZEY KURULUŞ OSMAN KADROSUNDA

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. son olarak Alsancak dizisinde rol alan Aybars Düzey yeni sezonda Kuruluş Osman dizisinde izleyici karşısına çıkacak. Aybars Düzey’in dizide Vasilis karakterine Hayat vereceği öğrenildi.