Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları! Kuruluş Osman Orhan ve Alaeddin Bey’i kim oynuyor?

ATV ekranlarının uzun soluklu dizisi Kuruluş Osman’ın yeni sezonu geçtiğimiz hafta başladı. Yeni sezona yine heyecanlı ve iddialı bir giriş yapan Kuruluş Osman’ın kadrosuna yeni katılan isimler de merak konusu oldu.

Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları! Kuruluş Osman Orhan ve Alaeddin Bey’i kim oynuyor?

Her bölümü ilgiyle izlenen ve yeni bölümleri de merakla beklenen sevilen dizi Kuruluş Osman’ın yeni sezonunun ilk bölümü geçtiğimiz hafta Çarşamba akşamı ekrana gelmişti. Bu haftaki yeni bölümü de merakla beklenen dizinin yeni sezon oyuncu kadrosu da merak konusu oldu. Çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam eden iddialı dizinin yeni bölümü bu akşam ekrana geliyor. Yeni sezonda izleyici Osman Bey’in oğulları Orhan Bey ve Alaeddin Bey’in büyümüş hallerini izleyecek. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları kimler? Kuruluş Osman 5. sezon oyuncu kadrosunda kimler var? Kuruluş Osman Orhan Bey’i kim oynuyor? Kuruluş Osman Alaeddin Bey’i kim canlandırıyor? İşte merak edilen tüm detaylar…

KURULUŞ OSMAN ORHAN BEY

Kuruluş Osman’ın 5. sezonunda izleyiciler Osman Bey’in oğulları Orhan Bey ve Alaeddin Bey’in büyümüş hallerini izleyecek. Yeni sezonda dizi kadrosuna yeni oyuncular dahil oldu. Dizide Orhan Bey’i genç oyuncu Emre Bey canlandıracak.

kurulus-osman-yeni-sezon-oyunculari-kurulus-osman-orhanve-alaeddin-bey-i-kim-oynuyor.jpg

KURULUŞ OSMAN ALAEDDİN BEY

Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda oyuncu kadrosuna katılan isimlerden biri de Faruk Aran oldu. Dizide Alaeddin Bey’i canlandıran genç oyuncunun performansı izleyiciyi mest etti. Osman Bey ve Bala Hatun’un oğlu Alaeddin Bey rolüyle diziye dahil olan Faruk Aran’ın Bala Hatun’la olan rüya sahnesi sosyal medyada da binlerce kez izlendi.

kurulus-osman-yeni-sezon-oyunculari-kurulus-osman-orhanve-alaeddin-bey-i-kim-oynuyor-001.jpg

KURULUŞOSMAN YENİ SEZON OYUNCULARI

Sevilen dizi Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda kadroda dahil olan yeni oyuncuların isimleri şöyle:

- Emre Bey

- Faruk Aran

- Ecem Sena Bayır

- Emre Dinler

- Aybars Düzey

- Belgin Şimşek

- Leyla Kırşan

- Gökhan Atalay

- Mirza Bahattin Doğan

- Sevil Akı Saner