Kylie Jenner İsrail paylaşımıyla tepki topladı

İsrail'e destek paylaşımı yapan Kylie Jenner, "Şimdi ve her zaman İsrail halkının yanındayız" notunu yazdı.

Kylie Jenner İsrail paylaşımıyla tepki topladı

Kylie Jenner, tepkilerin sonrasında paylaşımı silmek durumunda kaldı. Hamas'ın askeri tarafı Kassam Tugayları, cumartesi sabah İsrail'e "Aksa Tufanı" isimli operasyon başlattığını bildirdi. Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket saldırısı düzenlenirken, silahlı gruplar bölgedeki yerleşim yerlerine girdi. Dünyaca ünlü manken Kylie Jenner ise İsrail'i destekleyen bir paylaşım yaparak tepkilerin odağı oldu.

kylie-jenner-israil-paylasimiyla-tepki-topladi.jpg

TEPKİ TOPLAYINCA PAYLAŞIMI SİLDİ

399 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından İsrail'e destek paylaşımı yapan Kylie Jenner, "Son yılların en korkutucu durumlarından biriyle karşı karşıya olan İsrail halkının yanındaysanız paylaşın" ifadelerini kullandığı bir fotoğrafı paylaşarak "Şimdi ve her zaman İsrail halkının yanındayız" ifadelerini kullandı. Kylie Jenner'ın İsrail'e destek paylaşımı kısa sürede binlerce tepki mesajı alınca ünlü manken jet hızında gönderisini sildi.

kylie-jenner-israil-paylasimiyla-tepki-topladi-001.jpg

KYLİE JENNER KİMDİR?

Kylie Kristen Jenner,10 Ağustos 1997 yılında dünyaya gelmiştir Los Angeles, Kaliforniya, model ve televizyon kişiliğidir.
Bruce Jenner ve Kris Jenner'ın kızıdır. Kendall Jenner'in küçük kardeşi ve Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian ve Rob Kardashian adında 4 üvey kardeşi bulunmaktadır, baba tarafından ise 4 üvey kardeşi daha bulunmaktadır. Kylie de ailedeki diğer kişiler gibi ünlü ABD’li genç televizyon kişiliği ve modeldir. Kim Kardashian’ın üvey kardeşidir. Kylie ilk eğitimine Sierra Canyon Okulunda başlamıştır, o burada amigo takımın yıldızlarından biri olmuştur, ponpon kız görevini yapmıştır. 2012 yılından eğitimine Laurel Springs Okulu'nda devam eden Kylie 2015 yılında lise diploması ile mezun olmuştur.