Lior Raz roketli saldırının ortasında kaldı

Netflix'te Fauda dizisinde başrolde yer alan Lior Raz, İsrail'de gerçekleştirilen roket saldırının ortasında kaldı.

Lior Raz roketli saldırının ortasında kaldı

Yardım için bölgede olan ünlü oyuncu, saldırı esnasında bir duvarın köşesine saklanarak kendini korurken o anlar da kameraya yansıdı. Netflix'te yayınlanan Fauda isimli dizide başrol oynayan Lior Taz, İsrail'in Sderot kentinde Hamas'ın yaptığı operasyona yakalandı. Yardım için bölgede bulunan oyuncu, o anların görüntülerini kayda almayı ihmal etmedi.

lior-raz-roketli-saldirinin-ortasinda-kaldi.jpg

“ASIL MESELE HİÇ KORKMAMAK”

Lior Raz, bölgedeki yerel ailelere yardım etmek ve onları kurtarmak amacıyla gönüllü oldu. Daha çok Doron ismiyle akıllara kazınan Lior Raz, gökyüzünde roketler patlarken bir duvarın arkasına sığınarak kendini korumaya çalıştı. Dünyaca ünlü oyuncu, o anları da Instagram hesabından paylaşarak "Yardım etmek için yüzlerce gönüllü farklı görevler verildi. Bombardıman altında bulunan bulvardan iki aileyi kurtarmak için gönderildik. Asıl mesele hiç korkmamak" ifadelerini kullandı.

lior-raz-roketli-saldirinin-ortasinda-kaldi-001.jpg

LİOR RAZ KİMDİR?

Lior Raz, İsrailli bir oyuncu, senarist ve yapımcıdır. 24 Ağustos 1971’de dünyaya gelmiştir. Tel Aviv Üniversitesi'nden mezun olmuştur ve daha sonra İsrail Savunma Kuvvetleri'nde (IDF) askerlik yapmıştır. Askerlik hizmetinden sonra, bir süre müzikle ilgilendi ve müzik grubu "The Angelcy" ile birlikte sahne almıştır. Raz, en çok Siyondist adlı televizyon dizisi ile bilinmektedir. Dizi, 2015 yılında başladı ve fantastik ve aksiyon türünde bir casusluk dizisidir. Lior Raz, başrol oyuncusu olarak yanı sıra aynı zamanda dizinin yaratıcısı ve senaristi olarak da görev almıştır. Siyondist dünya çapında büyük bir popülarite kazanmıştır ve 2020 yılında sona ermiştir.