Mahsun Kırmızıgül 8 yıl sonra dizi setlerine dönüyor

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül yıllar sonra dizi setlerine geri dönüyor. Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi Yakında televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

Mahsun Kırmızıgül 8 yıl sonra dizi setlerine dönüyor

Kariyeri boyunca birçok sinema filmine ve diziye imza atan şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül uzun yıllar sonra televizyon ekranlarına Geri dönmeye hazırlanıyor. 8 yıl aradan sonra ekrana dönmeye hazırlanan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi merak konusu oldu.

Mahsun Kırmızıgül son olarak Prestij meselesi isimli filmle izleyici karşısına çıkmıştı. Bugüne kadar aşka sürgün Benim İçin Üzülme Kadim Dostum gibi birçok dizide rol alan şarkıcı ve Oyuncu Mahsun Kırmızıgül ekran yolculuğuna 8 yıl boyunca ara vermişti. Mahsun Kırmızıgül yeni dizisi ile 8 yıl aranın ardından ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Henüz kanalı belli olmadı

Mahsun Kırmızıgül’ün yeni dizisi merakla bekleniyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre henüz dizinin adı ve kanalı belli olmadı. Fakat mahsun Kırmızıgül MED yapım ortaklığı ile cast çalışmalarına başladı. Kısa süre içinde dizinin isminin ve kanalının açıklanacağını tahmin ediliyor.