Mahsun Kırmızıgül tekrar setlere dönüyor

Şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk kariyeriyle de adından söz ettirmeyi başaran Mahsun Kırmızıgül, 8 yıllık bir aranın ardından setlere tekrar dönüyor.

Mahsun Kırmızıgül tekrar setlere dönüyor

Başarılı sanatçı, kod adı G.A.D olan dizinin hem yapım ortağı hem de genel yönetmenliğini yapacak. Son olarak Prestij Meselesi filmiyle izleyicisinin karşısına çıkan mahsun Kırmızıgül, şarkıcılığın yanı sıra dizi setlerinede dönme kararını verdi. 8 yıllık büyük bir aranın ardından set hayatına dönüş yapacak olan Mahsun Kırmızıgül, kod adı G.A.D olan bir dizide yapım ortağı ve genel yönetmen olarak yer alacak.

mahsun-kirmizigul-tekrar-setlere-donuyor.jpg

HEM YAPIM ORTAĞI HEM GENEL YÖNETMENİ OLACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Boyut Film ile Med Yapım'ın ortak çekeceği dizinin şimdilik kod adı G.A.D… Son olarak 2015'te "Şehrin Melekleri" adlı bir dizi film çeken Mahsun Kırmızıgül, henüz kanalı belli olmayan dizide hem yapım ortağı, hem de genel yönetmenlik görevini üstlenecek. Oyuncu görüşmeleri başlayan dizinin Kapadokya ve Karadeniz'de çekilmesi planlar arasında. G.A.D. kod adlı dizinin senaryosunu geçmişte Aşk Yeniden ve Hercai"yi de yazan Feraye Şahin kaleme almakta.

mahsun-kirmizigul-tekrar-setlere-donuyor-001.jpg

MAHSUN KIRMIZIGÜL KİMDİR?

Mahsun Kırmızıgül’ün kimlikteki adı ile Abdullah Bazencir’dir. Zaza kökenli Mahsun Kırmızıgül 26 Mart 1969 tarihinde 22 çocuklu bir ailenin ferdi olarak Diyarbakır'ın Hani ilçesinin Vezir köyünde doğmuştur. Annesi Fahriye Hanım, babası Mahmut Bazencir’dir. Mahsun Kırmızıgül doğduktan sonra babası imam nikahlı annesini ve kardeşlerini bırakıp Bingöl'e gitmiştir. Mahsun, ilkokul çağına gelince, aile Diyarbakır'a göç etmiştir. Diyarbakır'ın Kore Mahallesi'nde geçmiştir çocukluğu.