MASAK Selin Ciğerci’yi de incelemeye aldı

Dilan Polat olayı sonrası sosyal medya fenomenleri kara para aklama iddiaları ile gündemde. MASAK Selin Ciğerci’yi de incelemeye aldı.

MASAK Selin Ciğerci’yi de incelemeye aldı

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında gündeme gelen Kara Para aklama iddiaları sonrası sosyal medya fenomenleri mercek altında. Son olarak sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci de MASAK tarafından inceleme altına alındı. Hakkında kara para aklama iddiaları gündeme gelen Selin Ciğerci gözyaşlarını tutamadı.

KARA PARA AKLAMA İDDİALARINA İSYAN ETTİ

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci bugün Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında telefonla bağlanarak hakkında gündeme gelen Kara Para aklıma iddiaları ile ilgili konuştu. Şu anda kendisi de dahil olmak üzere tüm sosyal medya fenomenlerinin MASAK incelemesinde olduğunu belirten Selin Ciğerci, “'Baksınlar. Hemen sonuçlansın. Kim suçluysa girsin hapse çeksin cezasını. Çok uzadı.' dedi.

Son 5 yıl içinde 40 milyon liradan fazla vergi ödediğini de sözlerine ekleyen Selin Ciğerci, “Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı'na koyun ben orada kendimi asarım" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Selin Ciğerci kısa süre önce yurtdışına taşınmış ve orada yaşamaya başlamıştı.