MasterChef Sergen ve Kerem arasında gerilim artıyor

MasterChef All Star'ın geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde oynanan kaptanlık oyununda kırmızı takımın kaptanı olan Kerem, daha önce sorunlar yaşadığı Sergen'i takımına almadı.

MasterChef Sergen ve Kerem arasında gerilim artıyor

Takım arkadaşlarının ısrarına rağmen Sergen'e rest çeken Kerem, "Özrümü kabul etmedi bile. Anlamıyorsunuz, ayıp denen bir şey var. Takımımda huzursuzluk istemiyorum" ifadelerini kullandı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star geçtiğimiz akşam kaptanlık oyunuyla ekranlarda heyecan dolu anlar yaşattı. Çiğköfte yarışını kazanarak mavi takım kaptanı olan Ayaz, karşısına kırmızı takım kaptanı olarak Kerem'i seçti. Takımında huzursuzluk istemediğini dile getiren Kerem, daha önce sık sık tartıştığı Sergen'i ekibine almayı reddetti.

masterchef-sergen-ile-kerem-arasinda-gerilim-artiyor.jpg

HUZUR KAÇIRAN İNSANLAR İSTEMİYORUM

Kırmızı takım kaptanı olarak seçilen Kerem, takımına ilk olarak Barbaros, Esra ve Dilara'yı almayı tercih etti. Kerem, daha önce birçok kez tartıştığı Sergen'i takımına almak istemeyince Dilara'nın tepkisine sebep oldu. Takım arkadaşlarına karşı çıkan Kerem, "Özrümü kabul etmedi bile. Anlamıyorsunuz, ayıp denen bir şey var. Takım seçimi yüzünden bana kurulmayın arkadaşlar. Ben en iyileri seçmeye çalışmıyorum. Hep beraber bir olacağız, oturacağız karar vereceğiz. O yemekleri alacağız, sonra da geçeceğiz. Bu kadar basit. Senin yemeğine de başkası bakacak, onun yemeğine de başkası bakacak. Takım kurmaya çalışıyorum ben. Kaybedebilen insanlarla beraberseniz takım olarak kaybetmek de güzeldir. Ondan güzel dersler çıkar. Harcananlar harcanır harcanmayanlar da ondan ders çıkarır. Kaybetmek için takım kurmuyorum, bu oyunun bir parçası da kaybetmek. Ben takımımda uyumlu, huzurlu, kimsenin kalbini kırmadan çalışacak insanlarla çalışmak istiyorum bu kadar basit" ifadelerini kullanarak sitem etti.

masterchef-sergen-ile-kerem-arasinda-gerilim-artiyor-001.jpg

SORUNLU BİR İNSANIM SONUÇTA

Somer Sivrioğlu'nun "Kırmızı takımda tartışmalar çıktı senin için. Bu konuda ne düşünüyorsun?" demesi üzerine kendini ifade eden Sergen, "Bir şey düşünmüyorum şef. Sorunlu bir insanım sonuçta. Bu yüzden de böyle seçildiğimi düşünüyorum. Mutluyum. Susma hakkımı kullanmak istiyorum” dedi.