Mehmet Ali Erbil kendisinden 42 yaş küçük aşkını ilan etti

Temmuz ayında bir haber kanalına "Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim" şeklinde röportaj veren Mehmet Ali Erbil, kendisinden 42 yaş küçük Gülseren Ceylan ile evlilik kararı aldığını söyledi.

Mehmet Ali Erbil kendisinden 42 yaş küçük aşkını ilan etti

Mehmet Ali Erbil, genç aşkıyla poz vererek ilişkisini cümle aleme ilan etti. Temmuz ayında konuk olduğu bir YouTube kanalında cinsel anlamda sağlıklı bir erkek olduğunu ve 20 yaşında bir kadınla evlenebileceğini dile getiren Mehmet Ali Erbil, herkesi şaşkına çevirdi. Bir süredir kendisinden 42 yaş küçük Gülseren Ceylan ile birlikte olduğu söylentileri dolaşan Mehmet Ali Erbil'in evlilik kararı aldığı ileri sürüldü. Ünlü şovmen hakkında çıkan evlilik iddialarının ardından genç kadınla fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

mehmet-ali-erbil-kendisinden-42-yas-kucuk-askini-ilan-etti.jpg7

CÜMLE ALEME İLAN ETTİ

Daha önce 5 defa nikah masasına oturan 66 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil'in 24 yaşındaki Gülseren Ceylan ile evlilik kararı aldığı iddiaları magazin gündemine bomba etkisi yarattı. Çıkan evlilik iddialarına sessizliğini koruyan ünlü isim, sosyal medya hesabından genç sevgilisiyle fotoğrafını yayınlayarak ilişkisini cümle aleme ilan etti. Fotoğrafta genç kadının bacağının Mehmet Ali Erbil'in bacağının üstünde olması da sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

mehmet-ali-erbil-kendisinden-42-yas-kucuk-askini-ilan-etti-001.jpg

BEN ANDROPOZA GİRMEDİM

Mehmet Ali Erbil, bir YouTube kanalına yaptığı özel hayat açıklamalarıyla "Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor" ifadelerini kullanmıştı.