Melek Mosso evlendi!

Son dönemlerin en popüler şarkıcılarından biri olan Melek Mosso ile manken Serkan Sağdıç dünyaevine girdi.

Melek Mosso evlendi!

Geçtiğimiz günlerde aile arasında düzenlenen bir törenle önce nişan yüzüklerini takan ardından bir de kına gecesi yapan çift geçtiğimiz gün nikah masasına oturdu. Ünlü şarkıcı Melek Mosso, iki yıldır aşk yaşadığı manken Serkan Sağdıç ile nikah masasında evet diyerek hayatlarını birleştirdi. Mersin'de yapılan düğün töreninde çifti yakın dostları mutlu gününde yalnız bırakmadı.

melek-mosso-evlendi.jpg

MERSİN’DE DÜĞÜN YAPTILAR

Geçtiğimiz günlerde aynı gün hem nişan hem de kına gecesi yapan Melek Mosso geçtiğimiz gün "evet" diyerek mutluluklarını taçlandırdılar. İki senedir dolu dizgin aşk yaşadığı Serkan Sağdıç ile evlenen Melek Mosso'nun düğünü Mersin şehrinde yapıldı. İkili, Minnie Riperton'unş Lovin You şarkısı ile ilk dans etmeyi tercih etti. Melek Mosso gelinliğini straplez model tercih ederken Serkan Sağdıç damatlık seçiminde tercihini bejden yana kullandı.

melek-mosso-evlendi-001.jpg

MELEK MOSSO KİMDİR?

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri’de hayata gözlerini açmıştır. Müziğe yedi yaşında ilk bestesini yaparak başlamıştır. Dokuz yaşında Denizli Belediye Konservatuvarı'nda bağlama ve Türk Halk Müziği dersleri almıştır. Daha sonra Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitimine devam etmiştir. Lise döneminde yan flüt çalmaya başlamıştır. Üniversite eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamlayan şarkıcının asıl soyismi ‘Davarcı’dır. Melek Mosso ismi ise İtalyanca bir müzik terimi olan ve ‘gittikçe hızlanarak’ anlamına gelen ‘Mosso’ kelimesinden gelmektedir.