Meryem Uzerli’nin üstsüz pozları yürek hoplattı

40 yaşındaki 2 çocuk annesi Meryem Uzerli, bir çekim için üstsüz bir şekilde objektif karşısına geçti.

Meryem Uzerli’nin üstsüz pozları yürek hoplattı

Fiziğiyle büyüleyen Meryem Uzerli, üstsüz çektirdiği videoyla takipçilerinden beğeni topladı. seneler önce rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisindeki rolüyle akıllarda yer eden Meryem Uzerli, şimdilerde iki kızı ve sevgilisi ile sakin bir hayat yaşamayı tercih ediyor. Meryem Uzerli son olarak bir iş birliği için üstsüz şekilde objektif karşısına geçti.

meryem-uzerlinin-ustsuz-pozlari-yurek-hoplatti.jpg

“TAM HÜRREM SULTAN”

2 yıl önce ikinci kızını kucağına alaarak annelik heyecanı yaşayan 40 yaşındaki Meryem Uzerli, altına kot pantolon üstüne de hiçbir şey giymeden objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu o anlarını da Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Meryem Uzerli'nin videosu takipçilerinden beğeni toplarken "Bayıldım, çok güzel" ve "Tam Hürrem Sultan" şeklinde yorumlar yapıldı. Çeşitli birçok mekanda çekilen videoda Meryem Uzerli'nin küvette, balkonda ve yatağında olduğu anlara fotoğraflandı.

meryem-uzerlinin-ustsuz-pozlari-yurek-hoplatti-001.jpg

MERYEM UZERLİ KİMDİR?

Meryem Uzerli, 12 Ağustos 1983 yılında Almanya'nın Hessen eyaletine bağlı Kassel kentinde dünyaya gelmiştir. Tam ismi Meriem Sahra Uzerli olan Meryem Uzerli, dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğudur. Babası Hüseyin Uzerli Türk annesi Alman Ursula’dır. Uzerli'nin iki ağabeyi ve bir ablası bulunmaktadır. İlerleyen yaşlarında ailesinin yanından ayılıp Hamburg'a yerleşmiştir. Hamburg Schauspielstudio Frese’de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır. Berlin başta olmak üzere Hamburg ve Kassel’in de içinde bulunduğu Almanya’nın önemli merkezlerinde tiyatrolarda rol almıştır.