Mustafa Sandal sosyal medyanın diline çok fena düştü

Oğuzhan Koç'tan sonra Mustafa Sandal da 40 bin TL'lik topuklu ayakkabı giyerek sahneye çıktı. Konserinde giydiği beyaz ayakkabısı beğenilmeyen MustafaSandal için "Fil ayağına benziyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

Mustafa Sandal sosyal medyanın diline çok fena düştü

Erkek modasınd popüler olmaya başlayan topuklu spor ayakkabı akımına Oğuzhan Koç'un ardından Mustafa Sandal da uyarak alay konusu oldu. Geçtiğimiz akşam verdiği konsere beyaz topuklu ayakkabısıyla çıkan Mustafa Sandal, eleştirilerin odağı oldu.

mustafa-sandal-sosyal-medyanin-diline-cok-fena-dustu.jpg

“ARABA LASTİĞİNE BENZİYOR”

Yaptığı spor sayesinde fit görüntüsünü her daim koruyan ve kıyafet tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sevilen şarkıcı Mustafa Sandal, son sahnesinde giydiği beyaz spor ayakkabıyla hem beğenilmedi hem de alay konusu oldu. Mustafa Sandal'ın oldukça kaba bulunan ayakkabısı için "Fil ayağı gibi" ve "Araba lastiğine benziyor" gibi yorumlar yapıldı. Başarılı şarkıcı ise eleştirilere henüz bir cevap vermedi. Mustafa Sandal'ın dünyaca ünlü bir markaya ait olan ayakkabısının değerinin ise 40 bin TL olduğu öğrenildi.

mustafa-sandal-sosyal-medyanin-diline-cok-fena-dustu-001.jpg

MUSTAFA SANDAL HAKKINDA

Mustafa Sandal 11 Ocak 1970 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açan Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. 90'lı yılların başlarında çok sayıda şarkıcıya verdiği bestelerle müzik piyasasında önemli bir yer edinen sanatçı 1994 senesinde yayınladığı ilk stüdyo albümü Suç Bende ile önemli bir ticari başarı yakalayarak tüm Türkiye'de tanınan bir sanatçı haline gelmiştir. İlk albümünün sonrasında 1996 senesine Gölgede Aynı isimli albümüyle pek çok ödül kazanmıştır.