Nesrin Cavadzade'nin tarzı hiç beğenilmedi

Bir davet için korse detaylı bir ışıltılı elbise tercih eden güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, tarzıyla hiç beğenilmedi.

Nesrin Cavadzade'nin tarzı hiç beğenilmedi

Oyuncu için "Zarafeti bile elbiseyi kurtaramamış" şeklinde yorumlar yapıldı. Bizim Hikaye, Yasak Elma ve Üç Kuruş gibi başarılı projelerde rol alan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade ara ara kıyafet tercihleriyle gündem oluyor. Bir davete konuk olan oyuncunun korse detaylı elbisesi takipçileri tarafından hiç beğenilmedi.

nesrin-cevadzadenin-tarzi-hic-begenilmedi.jpg

“KORKUNÇ BİR ELBİSE”

Boncuklarla bezenmiş ışıltılı bir elbise giymeyi tercih eden Nesrin Cavadzade'nin elbisesinin bel kısmındaki korse detayı sosyal medya kullanıcıları tarafından bu sefer beğenilmedi. Abartılı elbisesine bir de gösterişli küpe takarak saçlarını açık bırakan güzel oyuncu, verdiği pozları sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Tarzı beğenilmeyen oyuncunun paylaşımına "Zarafeti bile elbiseyi kurtaramamış" ve "Korkunç bir elbise" yorumları yapıldı.

nesrin-cevadzadenin-tarzi-hic-begenilmedi-001.jpg

NESRİN CEVADZADE KİMDİR?

Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan’ın başşehri Bakü’de dünyaya gelmiştir. Şahika Tekand Studio Oyuncularında 2 yıl oyunculuk eğitimi almıştır. Nesrin Cavadzade Türkçe'nin dışında, Rusça, İngilizce ve Fransızca konuşmaktadır. Üniversiteden sonra "Yersiz Yurtsuz" adlı TV dizisinde başrol oynamıştır. Dizinin hemen ardından Nesrin Cavadzade "Dilber'in Sekiz Günü" adlı filminde rol almıştır. Nesrin Cevadzade, bu filmdeki performansıyla Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerine layık görülmüştür. Hemen ardından yine bir Cemal Şan filmi olan "Acı" ile de yeniden Erzurum Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi olmuştur. Bu filmin sonrasında, ara verdiği televizyon kariyerine, "Samanyolu" adlı dizi ile devam etmiştir.