Ömer dizisinde sevişme sahnesi bomba etkisi yarattı

Seyirciyi ekran başına kilitleyen Ömer dizisinin yeni bölüm fragmanı geçtiğimiz gün yayınlandı.

Ömer dizisinde sevişme sahnesi bomba etkisi yarattı

Fragmanda Ömer ve Gamze'nin berber dükkanında seviştiği sahne magazin gündeminde adeta bomba etkisi yarattı. Sezon finalinin ardından yeniden seyircisiyle buluşan Ömer dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanına, Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın sevişme sahnesi adeta damga vurdu.

omer-dizisinde-sevisme-sahnesi-bomba-etkisi-yaratti.jpg

“BEN YANDIM İÇİM KÜLE DÖNDÜ”

Başrollerini Barış Falay, Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın paylaştığı "Ömer" dizisinin 24. bölüm fragmanı geçtiğimiz gün gösterime girdi. Ömer dizisinin yeni tanıtımında, Gamze ile Ömerin sevişme sahnesi sosyal medyayı sarstı. Ömer'in Gamze'ye "Ben yandım, içim küle döndü. En yakın zamanda boşanalım, bitsin bu iş" dediği bir diğer sahne de izleyicide heyecanı doruklara çıkardı.

omer-dizisinde-sevisme-sahnesi-bomba-etkisi-yaratti-001.jpg

GÖKÇE BAHADIR KİMDİR?

1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Liseden mezun olduktan sonra alternatif eğitim kurumu olan Akademi İstanbul'da radyo ve televizyonculuk alanında eğitim almıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Öğrenciliği sırasında Fenerbahçe FM'de radyo programı sunmuştur. Mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yapmıştır. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dizilerde bölüm oyunculuğu da yapmıştır. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırmıştır ve ününe ün katmıştır. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sunmuştur. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterine hayat vermiştir. Kanal D'de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha ünlenen oyuncu, bu dizideki rolü ile ödüller kazanmıştır.