Yakışıklı oyuncu Murat Ünalmış evlendi

Oyuncu Murat Ünalmış, 3 yıldır ilişki yaşadığı Nutiye Akar ile dünyaevine girdi.

Yakışıklı oyuncu Murat Ünalmış evlendi

Senelerdir gözlerden uzak bir aşk yaşamayı tercih eden çift, yakın dostlarının katıldığı sade bir törenle nikah masasına oturdular. Sevda Kuşun Kanadında, Şöhret, Kurşun Yarası, Deli Gönül, Yer Gök Aşk, Bir Zamanlar Çukurova ve son olarak Gülcemal dizisinde yer alan başarılı oyuncu Murat Ünalmış, 3 yıldır aşk yaşadığı Nutiye Akar ile nikah masasına oturdu.

oyuncu-murat-unalmis-evlendi.jpg

OLDUKÇA SADE BİR TÖRENLE EVLENDİLER

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Murat Ünalmış üç senedir gözlerden uzak aşk yaşadığı Albena İlieva'yla (Nutiye Akar) evlendi. Çiftin nikah şahitleri menajeri Abdullah Bulut, yakın arkadaşları Zafer Dülger ve Suat keskin oldu. Sade bir törenle evlenmeyi tercih eden çifti bu mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı. Murat Ünalmış ise düğünüyle ilgili sosyal medya hesabından henüz bir paylaşımda bulunmadı.


MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR?

Murat Ünalmış 23 Nisan 1981 yılında Kayseri'de dünyaya gelmiştir. Çocukluğu Kayseri'de geçmiştir. Ortaokul döneminin ardından İstanbul'a gelmiştir. Murat Ünalmış, lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Kulübü'nde basketbol oynamıştır. Ardından Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Murat Ünalmış, üniversite eğitiminden sonra Akademi İstanbul'da oyunculuk eğitimi almıştır. Bu eğitim sürecinin beraberinde Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası dizilerinde ve Üç Kadın, Deli Duran, Sen Ne Dilersen adlı sinema filmlerinde yer almıştır.