Oyuncu Seray Kaya’nın imaj değişikliği takipçilerini ikiye böldü

Ünlü oyuncu Seray Kaya, uzun bir süredir uzun ve kıvırcık olarak kullandığını saçlarını kısacık kestirerek imaj değişikliğine gitti.

Oyuncu Seray Kaya’nın imaj değişikliği takipçilerini ikiye böldü

Seray Kaya'nın yeni imajı takipçilerini ikiye ayırdı. Kadın dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesi kazanan ve son olarak Berk Oktay'la Bir Küçük Gün Işığı dizisinde başrolü paylaşan Seray Kaya, imajında köklü bir değişim yaptı. Güzel oyuncu bir süredir uzun ve kıvırcık kullandığı saçlarını kısacık kestirmeyi tercih etti.

oyuncu-seray-kayanin-imaj-degisikligi-takipcilerini-ikiye-boldu.jpg

“GÜZELİM SAÇLARINI NİYE KESTİRDİN”

1 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yeni imajıyla verdiği pozları takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu, sevenlerini ikiye böldü. Seray Kaya'nın bazı takipçilerinin imajını beğenerek "Bu saç aşırı güzel olmuş" yorumları yaparken bazıları da kısa saçı oyuncuya yakıştıramayarak "Güzelim saçlarını niye kestirdin" şeklinde yorumlar yaptı.

oyuncu-seray-kayanin-imaj-degisikligi-takipcilerini-ikiye-boldu-001.jpg

SERAY KAYA KİMDİR?

Seray Kaya, 4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitiminin ardından Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk kez 2012 yılında Atv'de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide "Rezzan" karakterine hayat vermiştir. 2014 ile 2015 yılları arasında FOX'da yayınlanan Kocamın Ailesi dizisinde "Miray" karakterini canladırmıştır. 2016 yılında Show TV'de yayınlanan Gülümse Yeter dizisinde "Gül" rolünü üslenmiştir. 2017 ve 2020 yılları arasında FOX'da yayınlanan Kadın dizisinde "Şirin Sarıkadı" karakterini canlandırarak gerçek çıkışını yakalamıştır. Yapım yılı 2019 olan Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminde "Maria" karakteriyle ilk beyaz perde deneyimini yaşamıştır. Son olarak, 2020'den 2021'e kadar Atv'de Kuruluş Osman dizisinde "Lena Hatun" karakterini canlandırmıştır. Ardından ise kısa süreliğine Mahkum dizisinde Cemra karakterine hayat vermiştir.