Oyunculuk performansı beğenilmeyen Hande Erçel bu sefer alkış topladı

Güzel oyuncu Hande Erçel, yeni sezonda FOX TV'de yayınlanan Bambaşka Biri dizisinde Burak Deniz ile başrolü beraber paylaşıyor.

Oyunculuk performansı beğenilmeyen Hande Erçel bu sefer alkış topladı

Dizideki performansı genel olarak beğenilmese de, Hande Erçel'in ağlama sahnesindeki oyunculuğu izleyicilerden takdir topladı. Bu sahne, oyuncunun yeteneğini bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Daha önce birçok sevilen projede yer alan Hande Erçel, yeni sezonda FOX TV'de yayınlanan Bambaşka Biri dizisinde Burak Deniz'le başrolü paylaşıyor. Dizideki performansından ötürü beğenilmeyen oyuncunun ağlama sahnesindeki oyunculuğu izleyicilerden beğeni topladı.

oyunculuk-performansi-begenilmeyen-hande-ercel-bu-sefer-alkis-topladi.jpg

“BU SEFER OLMUŞ”

Dizide savcı Leyla Gediz karakterine hayat veren Hande Erçel, mimikleri ve oyunculuk performansından dolayı beğenilmemişti. Ancak oyuncunun geçtiğimiz akşam ekrana gelen 2. bölümdeki ağlama sahnesi izleyicilerden tam not almayı başardı. Oyuncu için "Bu sefer olmuş hakkını yememek lazım" şeklinde yorumlar yapıldı

oyunculuk-performansi-begenilmeyen-hande-ercel-bu-sefer-alkis-topladi-001.jpg
HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel 1993 tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde doğmuştur. İlk olarak TRT ekranlarında yayınlanan Hayat Ağacı dizisinde rol almıştır. Oynamış olduğu Çılgın Dershane ismindeki gençlik dizisi ile ön plana çıkmayı başarmıştır. Çılgın Dershane Üniversite dizisinde Meryem karakteri ile ekranlara gelmiştir daha sonra Güneşin Kızları adlı dizide Selin Yılmaz karakterine hayat vermiştir. Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat karakterini canlandırmıştır. Hande Erçel 2012 tarihinde Azerbaycan'da yapılmış olan Miss Civilization Of The World güzellik yarışmasına katılmıştır ve bu yarışmanın sonucunda ikinci olmayı başarmıştır. Hande Erçel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk sanatları bölümünde eğitim almıştır.