Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yeni dizisinin afişi Cannes’da

Özgü Namal ve Özcan Deniz'i bir araya getiren Kızıl Goncalar dizisinin Cannes Mipcom Fuarı için hazırlanan afişi yayınlandı.

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yeni dizisinin afişi Cannes’da

16-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara Özcan Deniz de onur konuğu olarak katılım sağlayacak. Yarın okuma provası yapılacak olan dizi, önümüzdeki günlerde de sete çıkmaya hazırlanıyor. Ekranların sevilen oyuncuları Özgü Namal ile Özcan Deniz, FOX TV'nin yeni dizisi Kızıl Goncalar'da başrolü beraber paylaşacak. Önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak olan dizinin Cannes Mipcom Fuarı için hazırlanan afişi yayınlandı.

ozcan-deniz-ve-ozgu-namalin-yeni-dizisinin-afisi-cannesda.jpg

SET HAYATINA BAŞLAMAYA HAZIRLANIYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, dizinin 2 başrol oyuncusu Özgü Namal ile Özcan Deniz 16-19 Ekim 2023 tarihleri arasında, Cannes Palais des Festivals et des Congrès alanında gerçekleştirilecek "Cannes Mipcom Fuarı" için hazırlanan afiş için buluştular. Özcan Deniz, düzenlenecek olan fuara onur konuğu olarak katılım sağlayacak. Atatürk ve Vatanım Sensin gibi projeleri yazan Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar dizisini ödüllü yönetmenlerden Ömür Atay yönetmen koltuğuna oturacak. Bugün okuma provası yapılacak olan dizinin set hayatı önümüzdeki günlerde başlamaya hazırlanıyor.

ozcan-deniz-ve-ozgu-namalin-yeni-dizisinin-afisi-cannesda-001.jpg

KIZIL GONCALAR KONUSU NEDİR?

Kızıl Goncalar dizisinin yayın hazırlıkları henüz devam etmektedir. Senaryosu Necati Şahin tarafından kaleme alınan dizide, idealist bir doktor olan Levent (Özcan Deniz) ile muhafazakar bir ailede büyüyen Meryem'in (Özgü Namal) hikayesi syirciye aktarılacak. Kızıl Goncalar'ın oyuncu kadrosu ise seyircileri şimdiden heyecanlandırmayı başardı.