Özgür Demirtaş’tan maliyeye Dilan Polat çağrısı: İncelenmesi gereken güzel bir durum olmuş

Lüks Yaşamı ile gündemden düşmeyen Dilan Polat dün televizyon ekranlarında katıldığı bir programda günlük 750.000 TL harcadığını söyledi. Dilan Polat'ta bir eleştiride ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan geldi.

Özgür Demirtaş’tan maliyeye Dilan Polat çağrısı: İncelenmesi gereken güzel bir durum olmuş

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri zinciri sahibi Dilan Polat, dün TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Mal varlığı ve günlük harcamalarına ilişkin birçok açıklamada bulunan Dilan Polat sosyal medyanın da gündemine oturdu. Günlük 750 bin TL harcadığını söyleyen fenomeni bir eleştiride Finans profesörü Özgür Demirtaş'tan geldi.

Sosyal medyadan paylaştığı lüks hayatı ile sık sık Gündem olan Dilan Polat, TV8’de Müge ve Gülşen'in sunduğu 2. Sayfa programına katıldı. Mal varlığına ilişkin merak edilenlere de cevap veren Dilan Polat, günlük 750 bin TL harcama yaptığını söyleyince herkesin ağzı açık kaldı.

Dilan Polat aynı zamanda sosyal medyada kendisine görgüsüz dönmesinden rahatsızlık duyduğunu söyledi. Programda altın tozlu Türk kahvesi değişen Dilan Polat'a bir eleştiri de Özgür Demirtaş'tan geldi.

MALİYENİN ARAŞTIRMASI GEREKEN BİR KONU

Dilan Polat'ın sosyal medyayı sallayan açıklamaları sonrası bir açık eleştiride Türk Finans profesörü Özgür Demirtaş'tan geldi. Özgür Demirtaş programda yapılan açıklamaların maliyenin incelemesi gereken güzel bir konu olduğunu belirterek, Günde 750.000 harcayan birinin bunun 5 katı kazansa yılda 1.3 milyar lira kazanç elde edeceğini belirterek yılda en az 500 milyon vergi ödemesi gerektiğini söyledi.