Şarkıcı Atiye 2. defa anne oldu

Beş sene önce Erol Sebebci ile dünyaevine giren şarkıcı Atiye, ikinci defa anne olma duygusunu yaşıyor.

Şarkıcı Atiye 2. defa anne oldu

Normal doğum yapmayı tercih eden Atiye, kızına "Neva" ismini koydu. Son albümü "Deli İşi" ile müzik hayatına geri dönen şarkıcı Atiye, 5 sene önce ünlü prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile Almanya'da nikah masasına oturmuştuç Evliliğini gözlerden uzak yaşayan şarkıcı, 2. kez anne olma heyecanı yaşıyor.

sarkici-atiye-2-defa-anne-oldu.jpg

“ÇOK DA HAMİLE GİBİ HİSSETMİYORUM”

2019 senesinde Ferah feza ismini verdiği kızını kucağına alan ülü şarkıcı, geçtiğimiz akşam ikinci kızını da kucağına aldı. Ünlü şarkıcı, kızını normal doğumla dünyaya getirmeyi tercih etti. Atiye ile Erol Sebebci, kızlarına Neva ismini verdi. Geçtiğimiz günlerde hamilelik süreciyle ilgili konuşan Atiye, "Allah'a şükür bir sıkıntı yok. İlk aylarda bir halsizlik olmuştu ama şimdi spor yapıyorum, sahnelere çıkıyorum. Çok da hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Doğumun son anına kadar da sahnelerde olacağım. Son ay belki sahneye çıkmam" ifadelerini kullanmıştı.

sarkici-atiye-2-defa-anne-oldu-001.jpg

ATİYE KİMDİR?

Deniz Atiye Yılmaz 22 Kasım 1988 yılında Almanya'nın Bremen şehrinde hayata gözlerini açmıştır. Annesi Hollandalı, babası Antakya doğumlu olup Arap kökenlidir. Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başlamıştır. 8 yaşında Almanya’dan Amerika’ya taşınmıştır, burada 6 ay yaşadıktan sonra İzmir’e yerleşmiştir. İzmir’den Almanya’ya geri dönüşü öncesi 1 sene Hollanda’da CKE Okulunda sanat eğitimi alan Atiye, Bremen’de şan derslerine başlamıştır. Almanya’da lise öğrenimini tamamlayan sanatçı 2008 yılında Türkiye’ye geri dönüş yapmıştır. Atiye, ses eğitimini İzmir Devlet Opera ve Balesi Şan Pedagogu Bariton Aşkın Metiner ile devam ettirmektedir.