Şarkıcı Bengü konserinde gözyaşlarına hakim olamadı

Geçtiğimiz akşam Başkent Kültür Yolu Festivali'nde sahneye alan popçu Bengü, dillere pelesenk olan Ağla Kalbim isimli şarkısının binlerce kişi tarafından söylenince gözyaşlarına hakim olamadı.

Şarkıcı Bengü konserinde gözyaşlarına hakim olamadı

Güçlü sesi ve sahne performansıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şarkıcı Bengü, geçtiğimiz akşam Başkent Kültür Yolu Festivali dahilinde Ankara'da sahne aldı. Peş peşe sevilen şarkılarını seslendiren Bengü, Ağla Kalbim şarkısının 45 bin kişi tarafından söylendiğini duyunca duygusal dakikalar yaşadı.

sarkici-bengu-konserinde-gozyaslarina-hakim-olamadi.jpg

ÇOK AŞK NOTLU PAYLAŞIM

Sahneye beyaz bir elbiseyle çıkan ve güzelliğiyle adeta büyüleyen Bengü, yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarıyla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Bengü, 2007 senesinde piyasaya sürdüğü Ağla Kalbim şarkısını söylemeye başladığı anda 45 bin kişinin kendisine eşlik etmesiyle gözyaşlarını tutamadı. Ağladığı anları sosyal medya hesabından yayınlayan Bengü "Çok aşk" notunu düştü.

sarkici-bengu-konserinde-gozyaslarina-hakim-olamadi-001.jpg

BENGÜ KİMDİR?

Bengü Erden ya da sahnede kullandığı adıyla Bengü, 2 Nisan 1979 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. Bengü’nün müzikle tanışması ilkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile olmuştur. İzmir’de sahnelenen “Oliver Twist” isimli müzikalde başrol oynamıştır. İzmir Devlet Konservatuvarı Genel Müdürü Müfit Bayraşa’dan bir yıl şan dersleri almıştır. 1998 ysenesinde Müfit Bayşara’nın bir bestesiyle MÜYAP ve Show TV`nin organize ettiği Pop Show’98 adlı şarkı yarışmasında 2. olmuştur. Yarışma, jüride yer alan Kenan Doğulu ile tanışmasına vesile olmuştur. Akademi İstanbul’da müzik eğitimi almıştır. Kenan Doğulu‘nun albüm teklifi üzerine hem üniversite eğitimini sürdürmek hem de albüm çalışmaları için İstanbul'a yerleşmiştir. Üç yıl süre ile Kenan Doğulu’ya vokallik yapmıştır. Ayrıca albümün aranjörlüğünü üstlenen Ozan Doğulu ile de çeşitli çalışmalarda yer almıştır.