Şarkıcı Sakin Künar Müge Anlının programında bir kızının olduğunu öğrendi

Ankara'da yaşamını sürdüren Merve Güzel, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak hiç görmediği babasını aramayı talep etti.

Şarkıcı Sakin Künar Müge Anlının programında bir kızının olduğunu öğrendi

Ses sanatçı olduğu öğrenilen baba Sakin Künar, dakikalar içinde bulundu. Bir kızı olduğunu canlı yayında öğrenen Sakin Künar, DNA testi olumlu çıkarsa kızına sahip çıkmaya hazır olduğunu ifade etti. Ankara'da yaşayan 24 yaşındaki genç kız Merve Güzel, hiç görmediği babası Sakin Künar'ı aramak için ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Anneannesi tarafından büyütülen Merve Güzel, arasının şuanda kötü olduğu annesinden edindiği bilgilere göre ses sanatçısı olan babası Sakin Künar'a, annesinden ayrıldıktan sonra kendisinin öldüğünün söylendiğini, bu sebepten dolayı babasının bir kızı olduğunu bilmediğini sile getirdi. Müge Anlı sayesinde bir kızı olduğunu öğrenen Künar ise çok geçmeden bulunarak canlı yayına telefonla bağlandı.

sarkici-sakin-kunar-muge-anlinin-programinda-bir-kizinin-oldugunu-ogrendi.jpg

DNA TESTİ OLMULU SONUÇLANIRSA SAHİP ÇIKARIM

Müge Anlı'nın, senelerdir hasretini çektiği babasıyla ilgili bilgisi sınırlı olan genç kıza müjdesi çok geçmeden geldi. Müge Anlı, aynı gün içinde Merve Güzel'in aradığı babası Sakin Künar'ı buldu. Canlı yayına önce telefonla ardından görüntülü olarak bağlanan ünlü ses sanatçısı Sakin Künar, "Bir kızım olduğunu programda öğrendim. Annesiyle bir geçmişim oldu. Evliyim, iki oğlum var. DNA testi olumlu sonuçlanırsa kızım Merve'ye de sahip çıkacağım" ifadelerini kullandı. Müge Anlı, ismiyle müsemma olduğunu söylediği baba Sakin Künar'ı, tavrından dolayı takdir ederken çok geçmeden verdiği müjde içinse "Tek rakibimiz Türk Hava Yolları" diyerek izleyenlere kahkaha attırdı.

sarkici-sakin-kunar-muge-anlinin-programinda-bir-kizinin-oldugunu-ogrendi.jpeg

SAKİN KÜNAR KİMDİR?

Sakin Künar 1971 yılında Sarayköy'de dünyaya gelmiştir. Denizli Belediye Konservatuvarında TSM ve THM eğitimi almıştır. Uzun seneler sahnelerde ses ve saz sanatçısı olarak çalışmıştır. Sözü müziği kendisine ait çok sayıda besteleri bulunan sanatçı, müziğin her alanında serbest çalışmalarına devam etmektedir.