Seher Sultan Dilan Polat olayı büyüyor! Belgeleri tek tek ortaya döktü: Varoş lama sözleri gündem oldu

Seher Sultan Dilan Polat olayı her geçen dakika büyümeye devam ediyor. Peki Seher Sultan kimdir? Dilan Polat ve Seher Sultan arasında neler oluyor?

Seher Sultan Dilan Polat olayı büyüyor! Belgeleri tek tek ortaya döktü: Varoş lama sözleri gündem oldu

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat son günlerde Kara Para aklama iddialarının odağında. Ayrıca Dilan Polat ve Engin Polat'ın sahibi oldukları mücevherat firmasından vergi kaçırdıkları da iddia ediliyor. Gazeteci Seher Sultan, Dilan Polat'ın mücevherat firmasında son 6 ayda sadece 15 bin TL'lik vergi ödendiğine dair belgeleri sosyal medyada yayınladı.

Dilan Polat ise sosyal medya hesaplarının kapatılması sonrasında yedek hesabından açıklamalarda bulundu. Kendisinden haraç işlendiğini ve bu nedenle sosyal medya hesaplarının kapandığını söyleyen Dilan Polat, gazeteci Seher Sultan'a ağıza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

DİLAN POLAT OLAYI NEDİR?

Dilan Polat ve Engin Polat çifti son dönemlerde hızlı yükselişleri ve lüks hayatları ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Çift hakkında Kara Para atladıkları yönünde iddialarda gündeme geldi. Özellikle Muhammed Yakut'un gündeme getirdiği iddialarda Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin mücevherat firmaları üzerinden değil order yöntemiyle kara para aklama yaptıkları öne sürüldü.

Dilan Polat bu iddialar sonrasında sosyal medyadan yaptığı açıklamada kazandıkları her bir kurşun vergisini verdiklerini ve sık sık denetlendiklerini dile getirdi. Ancak gazeteci Seher Sultan Dilan Polat'ın mücevherat firmasının son 6 ayda ödediği vergilere ulaştı.

SON 6 AYDA SADECE 15.000 TL VERGİ ÖDENMİŞ

Gezeteci Seher Sultan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Dilan Polat'a ait olan mücevherat firmasından son 6 ayda sadece 15.000 TL'lik vergi ödendiğine dair belgeler paylaştı.

TEHDİT VE HAKARETLER SAVUNDU

Sosyal medya hesapları kapanan ve hastanede tedavi altında olduğu öğrenilen Dilan Polat ise bu iddialar sonrasında yedek hesabından Bazı videolar yayınladı. Kolunda serumla Hastane odasında paylaşım yapan Dilan Polat, kendisinden haberlerin kaldırılması için haraç işlendiğini vermediği için de Instagram hesaplarının kapatıldığını iddia etti. Vergi kaçakçılığı iddiaları ile de gündemde olan Dilan Polat gazetecisi Seher Sultan'a ise tehdit ve hakaretler savurdu.

SEHER SULTAN'DAN CEVAP GELDİ

Dilan Polat'ın itibar operasyonu iddiaları sonrası gazetecisi Seher Sultan'da sosyal medyadan bir yanıt verdi. Dilan Polat için “Varoş lama” ifadelerini kullanan Seher Sultan kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

dilan-polat.jpg