Selen Görgüzel'den Işın Karaca’ya Mutsuz; Fit kadınları kıskanıyor

2022 senesinin mart ayında yönetmen Hamdi Alkan ile 8 senelik evliliklerini noktalayan Selen Görgüzel yorumculuk yaptığı programda Işın Karaca'yı hedef aldığı sert sözler kullandı.

Selen Görgüzel'den Işın Karaca’ya Mutsuz; Fit kadınları kıskanıyor

Selen Görgüzel "Işın Karaca, kadın olarak mutsuz; fit kadınları kıskanıyor!” şeklinde sözlere imza attı. Işın Karaca'nın daha önce sesine eleştiride bulunan Selen Görgüzel canlı yayında olay yaratacak yorumlarda bulundu. Selen Görgüzel, Işın Karaca-Demet Akalın arasındaki gerilime dair yaptığı yorumla magazin gündeminde yerini almayı başardı.

selen-gorguzelden-isin-karacaya-mutsuz-fit-kadinlari-kiskaniyor-002.jpg

KENDİNİ BEĞENMİYOR

Selen Görgüzel yorumcusu olduğu programda "Niye böyle bir müzik otoritesi gibi her şeye yorumda bulunuyor. Sivri konuşunca haber olacak biliyor, kimse ona sen anırarak şarkı söylüyorsun demiyor ama... Sesi eyvallah kuvvetli ama o kadar duyuyorum ki sürekli bir anırma hali" ifadeleriyle olay yarattı. Selen Görgüzel daha sonra "Oturuyorsun orada, sürekli eleştiriyorsun... Genel anlamda Işın Karaca'nın kadına karşı... Bir kadını da onore ettiğini görmedim. Işın Karaca mutsuz, kendini beğenmiyor. Kadın olarak mutsuz olduğundan hasımsız. Kendini de beğenmiyor, fit kadınlara agresifleşiyor" ifadeleriyle dikkat çekti.

selen-gorguzelden-isin-karacaya-mutsuz-fit-kadinlari-kiskaniyor-001.jpg

IŞIN KARACA HAKKINDA

Kimlikte adı Işın Funda Büyükkaraca'dır. Sahne adı olan Işın Karaca ile tanınan sanatçı, 7 Temmuz 1973 tarihinde Londra'da doğmuştur.50 yaşında olan Işın Karaca, Yengeç burcudur. Kıbrıslı restoran işletmecisi Şeniz Büyükkaraca ile Afyonlu emlakçı olan Ali Büyükkaraca'nın ilk çocukları olarak hayata gözlerini açmıştır. Işın Karaca'nın Erda ve Mia adında iki çocuğu bulunmaktadır.