Seneler önce öldürülen efsane rapçi 2Pac cinayetinin sır perdesi aralanıyor

ABD'nin Las Vegas eyaletinde 27 sene önce silahlı saldırıya kurban giden rap müziğinin efsane ismi Tupac Shakur cinayetinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Seneler önce öldürülen efsane rapçi 2Pac cinayetinin sır perdesi aralanıyor

Las Vegas polisi cinayete ilişkin bir kişiyi gözaltına aldı. Las Vegas'ta 27 yıl önce uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden efsane rapçi Tupac Skahur cinayetiyle ilgili bir kişi tutuklandı.

seneler-once-oldurulen-efsane-rapci-2pac-cinayetinin-sir-perdesi-aralaniyor.jpg

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Rap müziğinin efsanesi Tupac Skahur ABD'nin Las Vegas eyaletinde 1996 senesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Aracında kırmızı ışıkta beklerken vurulan Tupac Shakur'un vücuduna 4 kurşun isabet ederken, kaldırıldığı hastanede bir hafta sonra yaşamını yitirmişti. Tupac Shakur cinayetiyle alakalı yeni gelişmeler yaşanıyor. Las Vegas polisi, cinayete ilişkin Duane Keefe D Davis isimli kişiyi tutukladığını bildirdi. Şüpheli hakkındaki suçlamalar belirsizliğini henüz koruyor.

seneler-once-oldurulen-efsane-rapci-2pac-cinayetinin-sir-perdesi-aralaniyor-001.jpg

EFSANE RAPÇİ 2 PAC KİMDİR?

Tupac Amaru Shakur, 16 Haziran 1971 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nin New York’ta dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardayken annesi, siyahlara olan tutum yüzünden partiyle ilgisi olduğu için hapse atılmıştır. Çocukluğu ve ilk gençlik yılları fakirlikle geçen Tupac, annesiyle birlikte üç kere taşnımak ve şehir değiştirmek durumunda kalmıştır. Digital Underground adlı müzik grubuna katılan Tupac, kariyerinin ilk yıllarında sahne elemanı ve arka plan dansçısı olarak görev yapmıştır. Ardından da MC'liğe geçiş yaptı ve ilk resmi şarkısı Same Song'u seslendirmiştir. Grup başarılı oldu ve 2Pacalypse Now adlı ilk albümünü piyasaya sürmüştür. Albüm satışları çok başarılı olmasa da bazı şarkıları başarılı ve etkili bulunmuştur.