Serenay Sarıkaya'dan annesiyle ilgili kafa karıştıran yorum

Serenay Sarıkaya'nın annesi, Cansu Tosun'un babasıyla yasak aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba etkisi yaratmıştı.

Serenay Sarıkaya'dan annesiyle ilgili kafa karıştıran yorum

Bir mekan çıkışı objektiflere yansıyan Serenay Sarıkaya, annesi hakkında çıkan dedikodularla ilgili "Benim bununla ilgili bir şey demem doğru olmaz" ifadelerini kullandı. Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Umay Seyhan, oyuncu Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile yasak aşk yaşamaya başladığı konuşuluyor. Yasak aşk iddiası magazin gündeminde adet bomba etkisi yaratırken konuyla ilgili yorum yapmak istemeyen Sarıkaya "Benim bununla ilgili bir şey demem doğru olmaz" ifadelerini kullanmakla yetindi.

serenay-sarikayadan-annesiyle-ilgili-kafa-karistiran-yorum.jpg

BENİM BİR ŞEY DEMEM DOĞRU OLMAZ

Annesi hakkında konuşmak için davet ve galalara katılmadığı iddia edilen Serenay Sarıkaya, bir mekan çıkışı basın mensuplarıyla karşılaşınca bulunduğu yerden çok hızlı bir şekilde uzaklaştı. Serenay Sarıkaya annesi hakkında sorulan sorulara "Benim bununla ilgili bir şey demem doğru olmaz" ifadelerini kullandı ve aracına binerek uzaklaştı.

serenay-sarikayadan-annesiyle-ilgili-kafa-karistiran-yorum-001.jpg

SERENAY SARIKAYA HAKKINDA

Serenay Sarıkaya, Türkiye'de önemli bir oyunculuk ve modellik kariyerine sahip olan ünlü bir isimlerden biridir. 1 Temmuz 1992 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir ve gençliğini İstanbul'da geçirmiştir. Lise eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk ve modellik kariyerine adım atmaya karar vermiştir. İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın filmiyle gerçekleştirmiştir ve sonrasında Plajda filminde rol almıştır. 2008 yılında Sinan Çetin tarafından hazırlanan Peri Masalı dizisinde ilk kez dizi oyunculuğuna atılmıştır ve aynı yıl Limon Ağacı dizisinde ilk başrolünü üstlenmiştir. Dizinin sona ermesinin ardından Adanalı dizisinde rol almıştır.