Serkan Çayoğlu yeni dizisi Kader Bağları ile mest etti

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Kader Bağları, yayınlandığı ilk bölümden bu yana ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Kader Bağları dizisinin başrol oyuncularından Serkan Çayoğlu herkesi mest etti.

Serkan Çayoğlu yeni dizisi Kader Bağları ile mest etti

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı Kader Bağları dizisi yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. FOX TV ekranlarında yayınlanan yeni dizinin oyuncu kadrosu kadar konusu da dikkat çekti. Kısa sürede en çok konuşulan yapımlar arasında yer almayı başaran yeni dizi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından Serkan Çayoğlu, uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönerken başarılı performansıyla da izleyiciyi kendisine hayran bıraktı.

SERKAN ÇAYOĞLU HAYRAN BIRAKTI

FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizi Kader Bağları, kısa sürede herkesi ekrana kilitledi. Başarılı oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapan yeni dizinin başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu, oyunculuğuyla herkesi kendisine hayran bıraktı. Uzun bir süredir ekrandan uzak olan ve herhangi bir projede yer almayan Çayoğlu, ekranlara geri döndü. Başarılı oyuncunun Kader Bağları dizisindeki performansı izleyiciden alkış aldı. Ayrıca Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu’nun başrol uyumu da çok beğenildi.

serkan-cayoglu-yeni-dizisi-kader-baglari-ile-mest-etti.jpg

serkan-cayoglu-yeni-dizisi-kader-baglari-ile-mest-etti-001.jpg

KADER BAĞLARI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

- Ayça Ayşin Turan

- Serkan Çayoğlu

- Arzu Gamze Kılınç

- Nazlı Bulum

- Alptekin Serdengeçti

- Sanem Babi

- Zeynep Köse

- Aslı İçözü

- Tolga İskit

- Betül Çobanoğlu

- Mehmet Aykaç

- Zeynep Köse

- Yusuf Akgün