Sevda Türküsev’den Atatürk’e saygısızlık yapan çocuğa beddua eden Gülben Ergen’e tepki gecikmedi

Sivri dilli halleriyle bilinen Sevda Türküsev, Atatürk'ün fotoğrafına saygısızlık yapan çocuğa beddua eden Gülben Ergen'e "Ruh halin normal mi?" Sözleriyle tepki gösterdi.

Sevda Türküsev’den Atatürk’e saygısızlık yapan çocuğa beddua eden Gülben Ergen’e tepki gecikmedi

Gülben Ergen ise Türküsev'e "Bu zihniyete sessiz mi kalmak normaldi?" Yanıtını verdi.Yazar Sevda Türküsev, Atatürk'ün fotoğrafıyla uygunsuz çirkin hareketler yapan 17 yaşındaki lise öğrencisine "Nefesi boğazına tıkansın, çıkamasın inşallah şerefsiz" sözleriyle beddua eden Gülben Ergen'e "Gülben Ergen'in ruh hali normal mi Allah aşkınız" ifadeleriyle tepki gösterdi. Sözlerinin arkasından duran Gülben Ergen de Türküsev'e yanıt vermekte gecikmedi.

sevda-turkusevden-ataturke-saygisizlik-yapan-cocuga-beddua-okuyan-gulben-ergene-tepki-gecikmedi.jpg

BU ZİHNİYETE SESSİZ KALMAK MI NORMAL

Santaçı Gülben Ergen'in Atatürk'ün fotoğrafıyla ahlaka uymayan hareketler yapan 17 yaşındaki lise öğrencisine "Nefesi boğazına tıkansın, çıkamasın inşallah şerefsiz" sözleri tepki çekti. Sivri çıkışlarıyla bilinen yazar Sevda Türküsev de şarkıcıya "Gülben Ergen'in ruh hali ne kadar normal? Doktor varsa yazabilir mi? Bu normal mi Allah aşkınıza" ifadelerini kullandı. Sözlerinin arkasında duran Gülben Ergen de Sevda Türküsev'e "Cinsel organına Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını süren bir zihniyete sessiz mi kalmak normaldi" yanıtını verdi.

sevda-turkusevden-ataturke-saygisizlik-yapan-cocuga-beddua-okuyan-gulben-ergene-tepki-gecikmedi-001.jpg

SEVDA TÜRKÜSEV KİMDİR?

Sevda Türküsev, 10 Haziran 1969 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk gazeteci, iletişim uzmanı, sunucu ve yazardır. Sevda Türküsev, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlamıştır. 1991 yılında Fatih Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden, 1995 yılında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nden mezun olmuştur. Mezun olmasının ardından çeşitli medya kuruluşlarında muhabir, editör ve sunucu olarak görev almıştır.