Şevket Çoruh eski eşiyle aynı dizide rol alacak

Korkma Ben Yanındayım isimli diziyle anlaşma sağlayan Şevket Çoruh, eski eşi Günay Karacaoğlu ile aynı dizide partner olarak rol alacak.

Şevket Çoruh eski eşiyle aynı dizide rol alacak

Seneler önce yollarını ayıran çift, dizide karı kocayı canlandıracak. 16 yıl rol aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrıldıktan sonra Tetikçinin Oğlu'nda yer alan ancak ekran macerası kısa süren Şevket Çoruh, Korkma Ben Yanındayım ile anlaşma sağladı. Şevket Çoruh dizide eski eşi Günay Karacaoğlu ile partner oldu.

sevket-coruh-eski-esiyle-ayni-dizide-rol-alacak.jpg

AYNI DİZİDE KARI KOCAYI CANLANDIRACAKLAR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, gelen projeleri değerlendirmeye alan Şevket Çoruh, FOX'un yeni projesi Korkma Ben Yanındayım ile el sıkıştı. Şevket Çoruh ile 1993-2004 yılları arasında evli kalan usta oyuncu Günay Karacaoğlu da diziyle anlaşma sağladı. Gökçe Güneş Doğrusöz'ün "İnci" rolüne hayat vereceği, Fikret Reyhan'ın yönetmen koltuğuna oturacağı, başarılı senarist Erkan Birgören'in ise kaleme aldığı dizide Şevket Çoruh bir deniz feneri bekçisi olan Nihat'a, Günay Karacaoğlu da kızı İnci'nin okulunda çalışan Seher karakterine hayat verecek.

sevket-coruh-eski-esiyle-ayni-dizide-rol-alacak-001.jpg

ARKADAŞ KALMAYI BAŞARDILAR

Evliliklerinden bir kız çocukları bulunan Günay Karacaoğlu ile Şevket Çoruh, ayrıldıktan sonra arkadaş kalarak alkış toplamışlardı. İkili, uzun senelerdir Baba Sahne'de de birlikte çalışmaya devam ediyor. Şevket Çoruh, 2018 yılında Özge Turna ile nikah masasına oturmuştu. 2020 yılında kızlarını kucağına alan çift, nikahtan 5 yıl sonra geçtiğimiz temmuz ayında düğün yaptılar. Günay Karacaoğlu ise 2022 yılında Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile dünyaevine girdi.