Şeyma Subaşı hızlı çıktı; İşte yeni aşkı!

Geçtiğimiz gün Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile Beykoz Adliyesi'nde tek celsede yollarını ayıran Şeyma Subaşı'nın düğününe davet ettiği kişiler arasında bulunan iş adamı Burak Ateş ile yeni bir ilişki yaşadığı iddia edildi.

Şeyma Subaşı hızlı çıktı; İşte yeni aşkı!

5 ay önce yurt dışında günler süren bir düğünle dünya evine giren Şeyma Subaşı ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi geçtiğimiz gün Beykoz Adliyesi'nde gerçekleşen davada tek celsede boşandı. Şeyma Subaşı'nın düğününe davet ettiği Burak Ateş isimli kişiyle bir süredir aşk yaşadığı iddia edildi.

seyma-subasi-hizli-cikti-iste-yeni-aski.jpg

BİRBİRLERİNE VURDUKLARI İDDİA EDİLDİ

Geçtiğimiz sezon Jess Molho ile magazin programı sunan Yağmur Çevik, son paylaştığı videosunda Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ilişkisi hakkında çarpıcı bir takım iddialarda bulundu. Yağmur Çevik, Şeyma Subaşı'nın ilişkisinde en başından beri şiddet olduğunu çiftin tartışmalarda sık sık bribirine vurduğunu dedikoduları yayıldı. Yağmur Çevik, Şeyma Subaşı'nın bir süredir iş adamı Burak Ateş ile de aşk yaşadığını iddia etti. Burak Ateş'in çiftin düğünlerine davet ettiği 15 kişinin arasında yer aldığı da dile getirdi. Şeyma Subaşı ilişki iddiasıyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı.

seyma-subasi-hizli-cikti-iste-yeni-aski-001.jpg

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

Aslen Samsunlu olan Şeyma Subaşı, 2 Temmuz 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası asıl mesleği olan muhasebe müdürlüğünü bırakmış ve çocuklar için ürün satan bir web sitesi açmıştır. Annesi ise ev hanımıdır. Üç kardeş olan Şeyma Subaşı’nın kendinden küçük olan erkek kardeşinin ismi Ozan Berk, iki yaş büyük olan ablasının ismi ise Kübra. Modaya olan ilgisi çok küçük yaşlarda başlayan Şeyma Subaşı, Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde, moda tasarımı bölümü okudu. 2008 yılında ise henüz 16 yaşındayken Miss Turkey yarışmasına katılarak ün kazandı. Ünlü tasarımcıların olduğu moda defilelerinde yer almış ve üniversite eğitimini hayallerine devam ederek kariyerine uygun bir şekilde seçti. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Moda Tasarım Programı okudu.