Sıla Doğu yasaklı maddeden gözaltına alındı Dilan Polat sessizliğe büründü

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat kız kardeşi Sıla Doğu'nun yasaklı madde nedeniyle gözaltına alınması sonrası adeta sessizliğe büründü.

Sıla Doğu yasaklı maddeden gözaltına alındı Dilan Polat sessizliğe büründü

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında kara para aklıma ve vergi kaçırma iddiaları devam ediyor. Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu dün gece saatlerinde Narkotik Şube tarafından gözaltına alındı. Dilan Polat ise sessizliğe büründü.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri zinciri sahibi olan Dilan Polat ve eşi Engin Polat son dönemlerde kara para aklama iddiaları ile gündemden düşmüyor. İddialar sonrası hastaneye kaldırılan ve dün taburcu olan Dilan Polat'a bir şok daha oldu. Sosyal medyada uyuşturucu madde kullandığına dair videosu yayınlanan Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu Narkotik Şube tarafından gözaltına alındı.

EVİNDE ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU

Gözaltına alınan Sıla Doğu’nun evinde çok sayıda uyuşturucu madde bulunduğu da ortaya çıktı. Vatan emniyet müdürlüğüne götürülen Sıla Doğu sorguya alınırken Dilan Polat'ın sessizliğe bürünmesi de dikkat çekti.

Hakkında gündeme gelen iddialara ve eleştirilere sık sık tehditvari cevaplar veren ve sosyal medya hikayelerinden paylaşım yapmaya devam eden Dilan Polat kız kardeşi gözaltına alındıktan sonra tek bir paylaşım bile yapmadı.

KARA PARA AKLIMA VE VERGİ KAÇIRMA İDDİALARI VARDI

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları bulunuyordu. Özellikle Dilan Polat adına açılan mücevherat firmasından son 6 ayda sadece 15.000 TL vergi ödedikleri ortaya çıkan çift sosyal medya hesaplarından yayınladıkları videolarla iddiaları yalanlamış ve aynı zamanda iddiaları gündeme getirenler hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söylemişti.