Sinan Akçıl ve Müjde Uzman aşk mı yaşıyor?

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncularından Müjde Uzman'ın eski sevgilisi Sinan Akçıl'ın evinden bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşması ilişkilerine bir şans daha verdikleri iddiasını oldukça güçlendirdi.

Sinan Akçıl ve Müjde Uzman aşk mı yaşıyor?

Konuk olduğu programda açıklama yapan Sinan Akçıl, Müjde Uzman'ın karakterine çok saygı duyduğunu, görüşmeye başladıklarını ancak ilişkilerine henüz bir isim koymadıklarını ifade etti. Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Müjde Uzman, birkaç gün önce eski sevgilisi Sinan Akçıl'ın evinden bir hikaye paylaşımı yaptı. İkilinin yeniden bir araya geldiği dedikoduları konuşulurken şarkıcıdan yanıt hemen geldi. 2. Sayfa programına konuk olan Sinan Akçıl, Müjde Uzman ile yeniden görüşmeye başladıklarını ancak ilişkilerine henüz bir isim koymadıklarını dile getirdi.

sinan-akcil-ve-mujde-uzman-ask-mi-yasiyor.jpg

HENÜZ ADINI KOYMADIK

Müjde Uzman ile yeniden görüşmeye başladıklarını ancak ilişkilerine henüz bir isim koymadıklarını ifade eden Sinan Akçıl, "Daha önce daha çapkın kazanova bir hayatım vardı. Birkaç yıldır daha durgun yaşıyorum. Özellikle evlilikten sonra öyle oldu. Düşünce olarak daha muhafazakar biriyim. Evet. görüşüyoruz. Çok sık görüşüyorum. çok saygı duyduğum biri. çok çalışkan, herkese saygı duyan müthiş bir karakter. Bizi çok sık bir arada göreceksiniz ama böyle program üzerinden adını koyamayayım. 5-6 yıl önce bir şeyler yaşamıştık. O zaman travmatik bir şeyler yaşanmıştı şimdi bilinçliyiz. Benim menajerimin düğününde karşılaştık o zaman konuştuk. Sonra konserime geldi. Şimdi de konuşma halindeyiz" şeklinde ifadeler kullandı.

sinan-akcil-ve-mujde-uzman-ask-mi-yasiyor-001.jpg
SİNAN AKÇIL KİMDİR?

Sinan Akçıl, 20 Mayıs 1982 tarihinde Hollanda'nın Leeuwarden şehrinde dünyaya gelmiştir. Sinan Akçıl, Aslen Çanakkale Biga'lıdır. Müzik adamı keman virtüözü ve Tekfen Filarmoni Orkestrası şefi Saim Akçıl'ın oğludur. Annesinin adı Gaye Çağlayandır. Piyanist İdil Akçıl'ın kardeşidir. Müzik hayatına 6 yaşında Kadıköy Belediye Konservatuarı Piyano Bölümü'nde başlayan Sinan Akçıl, eğitimini konservatuarda sürdürmüştür.