Sokağa mayoyla çıkan manken tutuklanmıştı ahlakla alakalı kitap okumak şartıyla serbest bırakıldı

Bağdat Caddesi'nde ip mayoyla yürüyen manken Melisa Aydınalp, emniyetteki işlemlerinin sonrasında çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce kütüphaneye haftada en az 2 defa giderek ahlak ve toplum değerleriyle alakalı kitaplar okumak şartıyla serbest bırakıldı.

Sokağa mayoyla çıkan manken tutuklanmıştı ahlakla alakalı kitap okumak şartıyla serbest bırakıldı

Geçtiğimiz günlerde Bağdat Caddesi'nde ip mayoyla sokakta yürüyen manken Melisa Aydınalp polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin hemen ardından Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan modelin haftada en az 2 defa kütüphaneye giderek "Ahlak ve toplum değerleri" ile alakalı kitaplar okumasına hükmedildi.

sokaga-mayoyla-cikan-manken-tutuklanmisti-ahlakla-alakali-itaplar-okumak-sartiyla-serbest-birakildi.jpg

HAYASIZCA HAREKETLER SUÇUNDAN

Model Melisa Aydınalp'in Bağdat Caddesi'nde ip mayoyla gezdiği anların görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. Olayın ardından harekete geçen Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Melisa Aydınalp'in gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmesine karar verdi. Emniyetteki sürecin ardından ardından adliyeye sevk edilen Melisa Aydınalp savcılıkta ifadesini verdi. Savcılık ifadesinin ardından Melisa Aydınalp Hayasızca hareketler suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakılmak üzere Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliği Melisa Aydınalp'in yurtdışı çıkış yasağı ve imza atma şeklindeki adli kontrol hükümlerinin uygulanmasına hükmetti.

sokaga-mayoyla-cikan-manken-tutuklanmisti-ahlakla-alakali-itaplar-okumak-sartiyla-serbest-birakildi-001.jpg

HAFTANIN EN AZ İKİ GÜNÜ GİDECEK

Öte yandan mahkeme Melisa Aydınalp'in Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün belirleyeceği bir kütüphaneye, haftanın en az 2 günü giderek "Ahlak ve toplumsal değerler" ile ilgili kitaplar okumak ve okuduğu kitaplara ilişkin kütüphane tarafından tanzim edilecek takip çizelgesini soruşturma dosyasına sunmak yükümlülüğüne tabi tutulmasına karar verdi.