SON DAKİKA! Savaşçı dizisi oyuncusu Merve Kayaalp intihar etti! Kimdir, neden intihar etti?

Son dakika haberi… Ünlü oyuncu Merve Kayaalp babasının silahı ile intihar ederek hayatına son verdi. Peki Merve Kayaalp kimdir? Merve Kaya neden intihar etti?

SON DAKİKA! Savaşçı dizisi oyuncusu Merve Kayaalp intihar etti! Kimdir, neden intihar etti?

Savaşçı, Sakarya Fırat, Küçük Kıyamet, Elif, Şeref Meselesi, Düşler ve Umutlar gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Merve Kayaalp'ten kötü haber geldi. son dakika haberine göre Merve Kayaalp babasına ait ruhsatlı silah ile intihar ederek hayatına son verdi.

36 yaşındaki sinema ve dizi oyuncusu Merve Kayaalp'in Muğla'nın Dalaman ilçesinde babasına ait silahla bir apartmanın ikinci katında intihar ettiği öğrenildi. apartmandan silah sesi gelmesi üzerine çevrede bulunanlar durumu sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine bildirdi.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede 36 yaşındaki oyuncu Merve Kayaalp'in hayatını kaybettiği belirlendi. Ünlü oyuncunun babasına ait ruhsatlı silahla başına tek el ateş ettiği ve yaşamına böyle son verdiği öğrenildi.

ÇOK SAYIDA DİZİLER ROL ALMIŞTI

Olay yerinde Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının yaptığı inceleme sonrasında ünlü oyuncunun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Merve Kayaalp bugüne kadar Savaşçı, Şeref Meselesi, Düşler ve Umutlar, Küçük Kıyamet, Sakarya Fırat ve Elif başta olmak üzere birçok sevilen diziler rol almıştı.