Taner Ölmez ikinci kez baba oluyor

Mucize Doktor dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesi elde eden başarılı Taner Ölmez ve oyuncu Ece Çeşmioğlu, ikince kez bebek heyecanı yaşıyor.

Taner Ölmez ikinci kez baba oluyor

Çift, ilk bebeklerini geçtiğimiz yıl kucağına alarak büyük heyecan yaşamıştı. Birkaç yıl önce yayınlanan Mucize Doktor dizisindeki "Ali Vefa" rolüyle büyük takdir toplayan oyuncu Taner Ölmez, 2021 yılında meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile dünyaevine girmişti geçtiğimiz yıl da kızlarına kucaklarına almıştı. Ünlü çiftin şimdilerde ikinci kez anne ve baba olmaya hazırlandığı bilgisi edinildi.

tamer-olmez-ikinci-kez-baba-oluyor.jpg

CİNSİYETİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Muhabironline'da yer alan bir habere göre, 2022 yılında kızları Zeynep'i kucaklarına alan ikili, yeniden anne ve baba olacaklarını öğrendi. Evliliklerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden çiftin ikinci bebeklerinin cinsiyeti henüz belli değilken Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu tarafından henüz yapılan bir açıklamada yok. Güzel oyuncu Ece Çeşmioğlu, ilk hamileliğini de bir süre gözlerden uzak yaşamayı tercih etmişti.

tamer-olmez-ikinci-kez-baba-oluyor-001.jpg

TANER ÖLMEZ KİMDİR?

Taner Ölmez 9 Ağustos 1986 yılında Tunceli'de dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde öğrenci olan Taner Ölmez birçok dizi ve reklam filminde rol aldı. Genç oyuncu İstanbul’un Altınları dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kapalı Çarşı, Kül ve Ateş ve Tatar Ramazan dizilerinde de rol alan Taner Ölmez’in geniş kitleler tarafından tanınması ise Kayıp Şehir dizisi ile başlamıştır. 1,75 cm boyunda ve 65 kilo ağırlığında olan Taner Ölmez oyunculuğun yanı sıra Ülker Albeni, Ülker Sunny, Piyale Pigafest reklamlarında da rol almıştır.