Tolga Karel; Ateş çemberi içinde kaldık

Yaprak Dökümü dizisiyle akıllarda yer edinen ve oyunculuğu bırakıp Amerika'ya yerleşerek TIR şoförü olarak hayatına devam eden oyuncu Tolga Karel, hem Türkiye hem de dünya gündemini yakından takip ederek yorumlarda bulunuyor.

Tolga Karel; Ateş çemberi içinde kaldık

Tolga Karel sosyal medyada dolaşıma giren bir haritayı yayınlayarak "Ateş çemberi içinde kaldık" ifadelerini kullandı. Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u olarak bilinen Tolga Karel kariyerinin zirvesini yaşarken her şeyi bırakıp Amerika'ya göç etmişti. Oyunculuğu bırakan ve TIR şoförü olan Tolga Karel kendine Amerika'da yeni bir hayat kurmayı tercih etti.

tolga-karel-etes-cemberi-icinde-kaldik.jpg

“RABBİM MİLLETİME ZARAR GETİRMESİN İNŞALLAH”

Tolga Karel, sosyal medya hesabından sık sık ülke gündemine dair yorumlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Tolga Karel son olarak bir harita yayınlayarak Türkiye etrafında yüz gösteren savaşlara dair "Ben bu süreçte yüce milletimi sükunete ve tarafsız uzlaşmacı bir akla çağırıyorum. Kardeşim bu nedir ya memleketin etrafında her yer yangın yeri" dedi. Tolga Karel bir sonraki paylaşımında ise "Resmen ateş çemberinin içinde kaldık. Rabbim milletime zarar getirme inşallah" ifadelerini kullandı.

tolga-karel-etes-cemberi-icinde-kaldik-001.jpg

TOLGA KAREL BİYOGRAFİSİ

Tolga Karel, 1978 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Yeditepe Üniversitesi Fransız Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde okumaya başlayan Tolga Karel, 2 yıl sonra okuldan ayrılarak konservatuar okumaya kara vermiştir. Paris Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Tolga Karel, Sinematografi ve Drama alanlarında eğitim görmüştür. Ayrıca yine Paris’te sinema ve tiyatro eleştirmenliği alanında yüksek ihtisas yapmıştır.