Tolga Karel Hande Erçel’e sahip çıktı

Seneler önce oyunculuğu bırakarak yurt dışına yerleşen Tolga Karel, performansından ötürü günlerdir eleştirilerin hedefi olan Hande Erçel'e sahip çıkarak "Ya arkadaş siz bu kızdan ne istiyorsunuz?" diyerek Erçel’e sahip çıktı.

Tolga Karel Hande Erçel’e sahip çıktı

FOX TV'de yayınlanan Bambaşka Biri dizisinde Burak Deniz ile başrolü beraber paylaşan Hande Erçel, performansından ötürü günlerdir linç yiyince eski oyuncu Tolga Karel'den destek gecikmedi.

tolga-karel-hande-ercele-sahip-cikti.jpg

NE İSTİYORSUNUZ BU KIZDAN

Yaprak Dökümü dizisindeki "Oğuz" karakteriyle hafızalarda yer edinen ve selener önce Amerika'ya yerleşerek kendi lojistik firmasını kuran Tolga Karel, Hande Erçel'in oyunculuk performansı ve mimiklerinden ötürü linç edilmesine daha fazla sessiz kalamadı. Sosyal medya hesabından Hande Erçel'in diziden bir fotoğrafını paylaşan Tolga Karel, "Ya arkadaş siz bu kızdan ne istiyorsunuz? Milyonlar takip ediyor diye rol veriyorsunuz sonra ortaya atıp halkın önünde perişan ediyorsunuz" şeklinde ifadeler kullandı. Bambaşka Biri dizisinde savcı Leyla Gediz karakterini canlandıran Hande Erçel, mimikleri ve oyunculuk performansından dolayı beğenilmemişti. Ancak oyuncunun 2. bölümdeki ağlama sahnesi izleyicilerden takdir toplamıştı ve güzel oyuncu için "Bu sefer olmuş hakkını yememek lazım" şeklinde yorumlar yapılmıştı.

tolga-karel-hande-ercele-sahip-cikti-001.jpg
TOLGA KAREL HAKKINDA

Tolga Karel, 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yeditepe Üniversitesi Fransız Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde okumaya başlayan Tolga Karel, 2 yıl sonra okuldan ayrılarak konservatuar okumaya kara vermiştir. Paris Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Tolga Karel, Sinematografi ve Drama alanlarında eğitim görmüştür. Ayrıca yine Paris’te sinema ve tiyatro eleştirmenliği alanında yüksek ihtisas yapmıştır.