Turabi Çamkıran Instagram’dan son durumu paylaştı! Survivor All Star açıklaması geldi

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor’ın yeni sezonu büyük bir heyecanla beklenirken bu sezon All Star kadrosu da ekranı sallayacak. All Star kadrosunda yer alan eski Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran’dan yeni bir açıklama geldi.

Turabi Çamkıran Instagram’dan son durumu paylaştı! Survivor All Star açıklaması geldi

Daha önce iki kez Survivor şampiyonluğu yaşayan Turabi Çamkıran, Survivor All Star 2024’ün de kadrosunda yer alıyor. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Turabi Çamkıran’ın All Star kadrosunda yer alacağını duyurmuştu. Kısa süre önce kaza geçiren Turabi’den Instagram hesabından yeni bir paylaşım geldi. Sağlık durumuna dair açıklama yapan Turabi, yakın zamanda geçirdiği kaza sebebiyle yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı yarışmaya katılamayacağına dair iddialara da son noktayı koymuş oldu. İşte Turabi’nin açıklaması…

SURVİVOR’A KATIAMAYACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alacağı açıklanan Turabi Çamkıran, son günlerde hakkında yarışmaya katılamayacağına dair çıkan iddialarla ilgili bir açıklama yaptı. Kısa süre önce talihsiz bir kaza geçiren Çamkıran, Instagram hesabından bastonlu pozunu yayınladı ve yaptığı açıklamayla hakkında çıkan ‘Survivor’a katılamayacak’ iddialarına da son noktayı koymuş oldu.

turabi-camkiran-instagramdan-son-durumu-paylasti-survivor-all-star-aciklamasi-geldi.jpg

‘ALDIRIŞ ETMEYİN’

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Turabi Çamkıran, sağlık sorunları sebebiyle Survivor’a katılamayacağına dair iddialara da Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Sağlık durumu hakkında bilgi veren ve süreçten bahseden Çamkıran, bastonlu fotoğrafını paylaştı ve altına şu notu ekledi:

‘Rahatsızlığımdan dolayı gelemeyecek diyenlere aldırış etmeyin. Aralık ayının ilk haftaları bastondan kurtulacağım inşallah. Fizik tedavi sürecim iyi ilerliyor. Ocak’ta eski sağlığıma kavuşacağımı söylüyor doktorum. Zaten Survivor için antrenmana fazla gerek yok. Adada herkes yatarken benim bol bol vaktim olacak hazırlanmaya. İlk aydan sonra da alışmaya başlarım. O zamana kadar elediler elediler. Eleyemediler geçmiş olsun. Sağlığınıza iyi bakın. O gitti mi elden hiçbir şeyin önemi kalmıyormuş.’