Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra el ele

Bu sene 30’uncusu gerçekleştirilen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali ödülleri 2 bin kişinin katılımıyla sahiplerine ulaştı. "Sinemamızın Yüzü Özel Ödülü"nü alan Türkan Şoray ve Kadir İnanır el ele salona selam verdi.

Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra el ele

Efsane oyuncuları el ele gören birçok kişi, iki usta isim için "Sinemanın gelmiş geçmiş en iyi ikilisi" şeklide yorumlar yaptı. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali ödülleri dün gece gerçekleştirilen görkemli törenle sahiplerine ulaştı. "Sinemamızın Yüzü Özel Ödülü"nün sahibi olan Türkan Şoray ve Kadir İnanır el ele salona geldi. İki oyuncunun el ele tutuşması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Usta oyuncular için "Sinemanın gelmiş geçmiş en iyi ikilisi" şeklinde yorumlar yapıldı.

turkan-soray-ve-kadir-inanir-yillar-sonra-el-ele.jpg

BÜLENT ORTAÇGİL SAHNE ALDI

30. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin ihtişamlı ödül töreni, Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'nde yaklaşık 2 bin davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Ödül töreni, birbirinden ünlü usta isimlerin kırmızı halıdan geçerek, törenin yapılacağı salona ulaşmasıyla başladı. Törene, kent protokolü, sanatçılar ve çok sayıda seyirci katıldı. Sunuculuğunu oyuncu Yetkin Dikinciler ve televizyon sunucusu Gülay Afşar'ın yaptığı gecede ödül töreni öncesi Bülent Ortaçgil sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi.

turkan-soray-ve-kadir-inanir-yillar-sonra-el-ele-001.jpg

GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ İKİLİ

Gecede Türk sinemasının iki çok önemli ismi Türkan Şoray ile Kadir İnanır'a "Sinemamızın Yüzü Özel Ödülü" layık görüldü. Bu esnada konuşan Türkan Şoray ve Kadir İnanır, ödül aldıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Konuşmaların sonrasında Kadir İnanır ve Türkan Şoray el ele seyircileri selam verdi. Efsane oyuncuları el ele gören hayranları, iki usta oyuncu için "Sinemanın gelmiş geçmiş en iyi ikilisi" şeklinde yorumlar yapıldı.

turkan-soray-ve-kadir-inanir-yillar-sonra-el-ele-002.jpg