Ünlü oyuncu babasına ait olan silahla intihar etti

Muğla'da yaşamını sürdüren 36 yaşındaki sinema oyuncusu Merve Kayaalp evde kimsenin olmadığı sırada babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncu babasına ait olan silahla intihar etti

Merve Kayaalp, "Sakarya Fırat", "Küçük Kıyamet", "Düşler ve Umutlar", "Elif", "Şeref Meselesi" ve "Savaşçı" dizilerinde yer almıştı. Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan sinema oyuncusu Merve Kayaalp 36 yaşında, babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek kendi yaşamına son verdi.

unlu-oyuncu-babasina-ait-olan-silahla-intihar-etti.jpg

EVDE KİMSE YOKKEN CANINA KIYDI

Dalaman'ın Gazi Bulvarı'ndaki bir apartmanın ikinci kat balkonundan silah sesi geldiğini duyan çevrede yaşayan insanlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde sinema oyuncusu Merve Kayaalp'in hayatını kaybettiği belirtildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının hemen ardından Merve Kayaalp'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Evde kimsenin olmadığı bir vakitte babası Rıza Kayaalp'a ait ruhsatlı tabanca ile yaşamına son veren ünlü oyuncu Merve Kayaalp, “Sakarya Fırat”, “Küçük Kıyamet”, “Düşler ve Umutlar”, “Elif”, “Şeref Meselesi” ve “Savaşçı” dizilerinde oyunculuk yapmıştı.

unlu-oyuncu-babasina-ait-olan-silahla-intihar-etti-001.jpg

MERVE KAYAALP KİMDİR?

36 yaşındaki oyuncu, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Merve Kayaalp, yaklaşık bir buçuk sene İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda çalıştıktan sonra özel Tiyatro olan alternatif tiyatrolara geçmiştir. Merve Kayaalp, ekran deneyimine ise reklam projeleriyle başlamıştır.