Ünlü yıldız hastanelik oldu

Dünyaca ünlü oyuncu Sophia Loren, evinde düşerek hastanelik oldu. Kalçasında kırık olan 89 yaşındaki yıldız oyuncu, apar topar hastaneye kaldırılarak ameliyat oldu.

Ünlü yıldız hastanelik oldu

İtalyan sinemasının dünyaca ünlü yıldızı 89 yaşındaki Sophia Loren, evinde düştükten sonra acilen hastaneye kaldırıldı. Kalçasında kırıklar tespit edilen Loren, hemen ameliyata alındı.

unlu-yildiz-hastanelik-oldu-001.jpg

16 YAŞINDA HİSSEDİYORUM

İsviçre'nin Cenevre kentinde yaşamını sürdürdüğü evinde talihsiz bir şekilde banyoda düştü ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Kalçasında kırıklar mevcut olan yıldız isim, acilen ameliyata alındı. Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan çalışanları, ameliyatın başarılı geçtiğini ve yakından takip edildiği ifade etti. Uzun bir aranın sonrasında 2 sene önce oğlunun yönettiği The Life Ahead filmiyle seyirci karşısına tekrar çıkmıştı. Setleri bırakmayı düşünmediğini dile getiren Loren, o dönem yaptığı açıklamada "Gencim ve ömrüm uzun. 16 yaşında hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı. "Yeni bir filmde rol alır mıyım? Neden olmasın?" Şeklinde konuşmuştu.

unlu-yildiz-hastanelik-oldu-002.jpg

SOPHİA LOREN HAKKINDA

Hollywood’un en ünlü kadın oyucularından biri olan Sophia Loren, 20 Eylül 1934’de İtalya’da doğmuştur. Gerçek adı Anna Sofia Scicolone’dir. Henüz küçük yaşlarda güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Loren, İtalyan yapımcı Carlo Ponti ile tanışmıştır. Carlo Ponti, Loren’deki yeteneği kısa sürede fark etmiştir ve onunla bir sözleşme imzalamıştır. Rol aldığı ilk film “Quo Vadis” adlı tarihi dramaydı ve bu film ancak 1951’de gösterime çıkabilmiştir. Böylece Loren henüz 16 yaşındayken oyunculuğa başlamıştır. Loren, kariyerinin ilk döneminde ucuz filmlerdeki küçük rollerle yetinmek zorunda kalmıştır. Bu dönemde rol aldığı “Toto Tarzan”, “Io Sono Il Capataz”, “Extra” gibi filmlerde gerçek adı Sofia Scicolone’yi kullanmıştır.