Usta oyuncu Tamer Levent; Oğlumun bir sözü bana çok koydu

Bir YouTube kanalına konuk olan usta oyuncu Tamer Levent, hayatının büyük bir kısmını tiyatroya ayırdığı için ailesine dilediği kadar zaman ayıramadığını dile getirdi.

Usta oyuncu Tamer Levent; Oğlumun bir sözü bana çok koydu

Usta oyuncu bir konuyla ilgili fikir verdiği oğlunun baba sen yoksun ki demesinin de kendisine çok koyduğunu ifade etti. Usta isim, hayatının büyük bir kısmını tiyatroya ayırdığı için ailesine istediği gibi zaman ayıramadığı içi pişman olduğunu samimi bir şekilde itiraf etti.

usta-oyuncu-tamer-levent-oglumun-bir-sozu-bana-cok-koydu.jpg

“BABA SEN YOKSUN Kİ”

"En büyük hatan neydi?" Sorusunun ardından yanıt veren Tamer Levent, “Çok çalışmaktan ötürü çocuklarımla ve eşimle zaman geçiremedim. Bu çok değildi... Bu ülkede hayal ettiğim şeylerin olmasını istiyordum. Bunun ilk örneklerinin verilebilmesi için çalıştım. Ailemi bu süreçte bence çok ihmal etmedim ama o hazzı alamadım. 16 sene boyunca ailemle istediğim gibi zaman geçiremedim. Babalığımı yaşadım ama bana yetersiz geldi. Üzerime düşen işleri yaptım ve baba olarak sevgimi göstermeye çalıştım. Bu süreçte çok önlem almaya çalıştım. Acaba daha fazlasını yapabilir miydim diye düşündüm hep. Ailem bu konuyla ilgili yakınmadım. Bir kere oğluma bir konuyla alakalı bir şey söylediğimde bana baba sen yoksun ki demişti. O bana çok koymuştu" ifadelerini kullandı.

usta-oyuncu-tamer-levent-oglumun-bir-sozu-bana-cok-koydu-001.jpg

TAMER LEVENT KİMDİR?

Tamer Levent, 13 Ekim 1950 yılında İzmir'de hayata gözlerini açmıştır. Ankara Devlet Konservatuarı Yüksek Bölümü'nden mezun olmuştur. Devlet Tiyatroları'nda önce oyuncu daha sonra yönetmen olarak çalışmalar yapmıştır. Günümüze kadar çok sayıda başarılı projede yer almıştır. Devlet Tiyatroları genel müdürlüğü ve genel müdür yardımcılığı görevlerinde yer almıştır.